۲۲ ماهواره «استارلینک» پس از چندین بار تاخیر پرتاب شدند

۲۲ ماهواره «استارلینک» که شرکت «اسپیس‌ایکس» از روز ۱۸ ژانویه سعی داشت آنها را پرتاب کند، سرانجام سفر خود را به سوی مدار زمین آغاز کردند.

به گزارش ایسنا، شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) ۲۲ ماهواره اینترنتی «استارلینک»(Starlink) را در روز سه‌شنبه ۲۳ ژانویه پس از چندین تاخیر به فضا پرتاب کرد.

به نقل از اسپیس، یک موشک «فالکون ۹»(Falcon 9) حامل ۲۲ ماهواره استارلینک، در ساعت ۷:۳۵ شب به وقت منطقه زمانی شرقی از «پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ» در کالیفرنیا بلند شد.

اسپیس‌ایکس از روز پنجشنبه ۱۸ ژانویه به دلیل شرایط بد آب‌وهوایی مجبور شد تلاش‌های روزانه خود را برای پرتاب به تعویق بیندازد. تلاش برای پرتاب در روز جمعه، با تنها ۵۷ ثانیه باقی‌مانده از شمارش معکوس به پایان رسید. اسپیس‌ایکس توضیحی را برای این پرواز لغوشده ارائه نکرده است.

اولین مرحله فالکون ۹ همانطور که برنامه‌ریزی شده بود، حدود هشت دقیقه پس از پرتاب، برای فرود آمدن روی سکوی فرود شناور بدون سرنشین در اقیانوس آرام به زمین بازگشت.

مرحله اول فالکون ۹ پس از فرود آمدن

براساس توضیحات ماموریت اسپیس‌ایکس، این شانزدهمین پرتاب و فرود برای این تقویت‌کننده بود. از جمله پروازهای پیشین آن می‌توان «آزمایش تغییر جهت سیارک دوگانه» یا «دارت»(DART) ناسا و ۱۰ ماموریت استارلینک دیگر را نام برد.

در همین حال، مرحله بالایی فالکون ۹ به حمل کردن ۲۲ ماهواره استارلینک به مدار پایین زمین ادامه داد تا آنها را حدود ۶۳ دقیقه پس از بلند شدن در آنجا مستقر کند.

استارلینک، شبکه ماهواره‌ای پهن‌باند اسپیس‌ایکس است که در حال حاضر بیش از ۵۲۵۰ ماهواره عملیاتی را در خود جای داده اما این تعداد همچنان افزایش می‌یابند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402110402815
  • خبرنگار : 71604