وحید صباغ در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: قراردادهای منعقد شده برای کشت محصول گندم، جو، کلزا، کاملینا و گلرنگ دیم است.
وی با اشاره به اینکه کشت قراردادی در این استان از ماه آغاز شده است، گفت: ۱۸۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مستعد کشت قراردادی در این استان است.
صباغ تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی دیم و حدود ۷۰ هزار هکتار از اراضی آبی زیر کشت پاییزه خواهند رفت.
تمدید ثبت نام کشت قراردادی توسط شبکه تعاون روستایی خراسان شمالی
جلیل رمضانی مدیر تعاون روستایی خراسان شمالی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: مدیریت تعاون روستایی خراسان شمالی به عنوان مجری طرح کشت قراردادی در استان نسبت به عقد قرارداد کشت با کشاورزان و تولید کنندگان استان اقدام کرده است و در همین راستا تاکنون به میزان ۶۷۰۰ هکتار کشت قراردادی به ثبت رسیده است.
وی افزود: با توجه به تمدید زمان ثبت نام کشت قراردادی تا ۱۵ بهمن ماه، به کشاورزان استان توصیه می شود تا با مراجعه به مراکز خدمات کشاورزی و دفاتر شرکت های تعاون روستایی در نقاط روستایی و شهری و یا مراجعه حضوری به مدیریت تعاون روستایی در مرکز استان و ادارات تعاون روستایی در شهرستان ها و نیز مراجعه به سایت اینترنتی http://farm.mcinext.com نسبت به ثبت نام و عقد قرارداد کشاورزی قراردادی با سازمان تعاون روستایی هر چه سریعتر اقدام کنند.
انتهای پیام