سیامک آزادی، امروز (دوم بهمن) در جلسه مشترک کارگروه توسعه صادرات و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: پارک علم و فناوری کرمانشاه طی سالهای فعالیتش از ۷۵۹ شرکت دانشبنیان و واحد فناور حمایت کرده و در حال حاضر نیز حمایت از ۳۳۱ واحد فناور و شرکت دانش بنیان را انجام میدهد.
وی تعداد کنونی شرکتهای دانشبنیان کرمانشاه را ۹۲ شرکت اعلام کرد که از این تعداد ۵۶ شرکت تحت حمایت پارک علم و فناوری و مابقی تحت حمایت سایر دستگاهها هستند و عنوان کرد: در مجموع ۳۵۰۰ نفر در حوزه فناوری و دانش بنیان کرمانشاه مشغول به کار هستند که از این تعداد بالغ بر ۲۷۰۰ نفر در شرکتها و مجموعههای تحت حمایت پارک علم و فناوری مشغول هستند.
آزادی، عمده فعالیت شرکتهای دانش بنیان کرمانشاه را در زمینههای برق و الکترونیک، ماشین آلات و تجهیزات و فناوریهای شیمیایی اعلام کرد و ادامه داد: از نظر تعداد شرکتهای دانش بنیان رتبه اول غرب کشور را داریم.
وی سپس از ظرفیت برج فناوری کرمانشاه به عنوان بزرگترین برج فناوری کشور یاد کرد که در حال حاضر ۷۱ واحد در آن مستقر شده و ظرفیت استقرار ۱۱۰ واحد را دارد.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه یکی از زیرساختهایی که در کنار برج فناوری برای توسعه فعالیت شرکتهای دانش بنیان و فناور کرمانشاه نیاز است را فضای کارگاهی عنوان کرد و گفت: به این منظور احداث شهرک فناوری کرمانشاه در دست پیگیری است.
صادرات محصولات دانش بنیان و فناورانه کرمانشاه به ۱۰ کشور
وی در ادامه از وضعیت تولید و صادرات شرکتهای فناور و دانش بنیان کرمانشاه نیز یاد و از تولید ۷۲۱ محصول شامل کالا و خدمات توسط شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور خبر داد و خاطرنشان کرد: اگرچه صادرات محصولات این واحدها قدمت چندانی ندارد، اما سال گذشته صادرات ۱۷ میلیون دلاری را به حدود ۱۰ کشور شاهد بودیم.
به گفته آزادی، حدود ۲۰ محصول برای اولین بار توسط شرکتهای دانش بنیان و فناور کرمانشاه تولید شده است.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه با بیان اینکه همچنان جای کار فراوانی در حوزه صادرات محصولات فناورانه و دانش بنیان در کرمانشاه وجود دارد، خاطرنشان کرد: این ظرفیت را داریم که در زمینه برخی رستههای فعالیت شرکتهای دانش بنیان و فناور کنسرسیوم صادراتی ایجاد کنیم.
آزادی سپس از اهداف و چشمانداز پیش روی حوزه فناوری و دانش بنیان کرمانشاه نیز یاد کرد و افزود: این ظرفیت وجود دارد که اگر همراهی سایر بخشها باشد تا دو سال آینده اشتغالزایی در زیست بوم فناوری استان را به هفت هزار نفر برسانیم.
وی اظهار کرد: به علاوه میتوانیم تا دو سال آینده به بزرگترین مرکز توسعه فناوری در غرب و شمال غرب کشور تبدیل شویم.
انتهای پیام