مرتضی قاسمی یکی از مشاغل خاص در منطقه ترشیز را پرورش شتر اعلام کرد و افزود: ورود بنیاد برکت به حوزه طرحهای اشتغالزایی در مناطق محروم خراسان رضوی نقش بسیار مؤثری در ایجاد اشتغال این مناطق داشته است.
وی خاطرنشان کرد: از سال ۹۸ فعالیت خود را در بخش مجری و تسهیلگر بنیاد برکت آغاز کردهایم و طی این مدت حدود ۱۵۰۰ طرح اشتغالزایی در حدود ۱۰۰ روستای ۴ شهرستان بردسکن، خلیلآباد، کوهسرخ و کاشمر ایجاد شده است.
تسهیلگر بنیاد برکت در خراسان رضوی اظهار کرد: طرحهای اشتغالزایی از مشاغل خرد در این حوزه شروع و تا تکمیل زنجیره ارزش و تولید در بخشهای مختلف ادامه یافته است.
قاسمی با تأکید بر اینکه تمامی مشاغل در روستاهای مختلف این شهرستان بر اساس نیاز مردم منطقه و روستا ایجاد شده است، گفت: مشاغل در رستههای مختلف از جمله صنایعدستی، خیاطی، تولید کیف و پوشاک، تهیه نان محلی، سوپرمارکت خدمات کشاورزی و دامپروری سنگین از جمله پرورش شتر، ایجاد گلخانههای کوچک، مشاغل فنی از جمله جوشکاری الکترونیکی راهاندازی شده است.
وی بیان کرد: هیچ محدودیتی در رستههای شغلی در این منطقه وجود نداشته و بر اساس نیاز این مناطق طرحهای اشتغالزایی راه اندازی شده است.
تسهیلگر بنیاد برکت با اشاره به پتانسیل این منطقه برای پرورش شتر گفت: با توجه به آنکه بخشی از مناطق خراسان رضوی از جمله منطقه بردسکن در حاشیه کویر نمک بوده و به عنوان مناطق کویری شناخته میشود اقدام به پرداخت تسهیلات برای پرورش شتر کردهایم که تا به امروز تسهیلات به حدود ۵۰ نفر برای پرورش ۱۰۰۰ رأس شتر پرداخت شده است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، قاسمی گفت: امروز در حوزه زنجیره سبز هم در بخش بهرهوری آب و ایجاد گلخانههای کوچک مقیاس و بزرگمقیاس ورود کردهایم.
انتهای پیام