سید محمد اسماعیل فاطمی امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سازمان همیاری شهرداریها در سال ۶۸-۶۹ به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی در برخی از استانهای بزرگ شروع به کار کرد، گفت: در خراسان جنوبی سازمان همیاریها در سال ۸۴ تأسیس و به عبارت دیگر ۱۸ سال از عمر سازمان میگذرد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه بر اساس اساسنامه کمک به تأمین خودکفایی شهرداریها، کمک به کاهش وابستگی شهرداریها به بودجههای دولتی و افزایش توان مالی و فنی شهرداریها از جمله اهداف سازمان همیاری شهرداریها است، افزود: عمومی بودن سازمان به این معنا است که متعلق به همه مردم کشور است و غیر دولتی بودن نیز به این جهت است که از هیچ بودجه دولتی استفاده نمیکند.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان جنوبی اظهار کرد: در دوره مدیریتی جدید در کنار اهداف و وظایف کلی در خراسان جنوبی برای سه هدف ایجاد درآمدزایی از طریق فعالیتهای اقتصادی در سطح استان و کشور، کمک و پشتیبانی به شهرداریها و کمک به توسعه زیر ساختهای استان و کشور برنامهریزی شده است که هر کدام زیر بخشهایی را دارد.
فاطمی ادامه داد: در حوزه فعالیتهای سرمایه گذاری در بخشهایی شامل شامل حوزه معدنی با ایجاد یک شرکت تخصصی معدنی، حوزه خدمات و گردشگری (مجموعه تیر پارک و مجتمع خدماتی رفاهی سربیشه)، حوزه تولید (تولید قطعات بتنی)، حوزه عمرانی و حوزه انبوه سازی ورود پیدا کردیم.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان جنوبی گفت: در حوزه ایجاد درآمد نیز از طریق فعالیت اقتصادی برنامههایی چون فعالیت در مناطق مرزی خراسان جنوبی به ویژه در مرز ماهیرود و یزدان، توسعه فعالیتهای پیشین سازمان در مرز و فعالیتهای بازرگانی اقدام کردهایم.
وی با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم سازمان همیاری شهرداریهای خراسان جنوبی ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری داشته است، گفت: به جرات میتوانم بگویم که به نسبت سال ۱۴۰۰ بالای هزار درصد افزایش سود داشتهایم.
فاطمی اظهارکرد: تا قبل از سال جدید ورود به حوزه گردشگری مرکز استان با همکاری و توافق فرمانداری بیرجند خواهیم داشت و مجوز اولین پایانه تخصصی فرآوردههای نفتی را گرفتهایم که در مرحله تخصیص زمین در مرز ماهیرود هستیم.
وی یادآور شد: تلاش ما بر این است که دو پروژه مجتمع خدمات رفاهی سربیشه و پایانه تخصصی فرآوردههای نفتی در مرز ماهیرود در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۳ بروز و ظهور پیدا کند.
انتهای پیام