ابراهیم رحمانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با تخریب ۶۵ مورد تغییر کاربریهای غیرمجاز و ۷ باب استخر و ۳ بنا و فنسکشی در اراضی حصار سرخ (اراضی راهآهن) در شهرستان طرقبه و شاندیز، ۲۱ هکتار از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.
وی اظهار کرد: تغییر کاربری زمینهای کشاورزی و باغ، صرفاً پس از اخذ مجوز از جهاد کشاورزی امکانپذیر است و قانونگذار در ماده ۴ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زارعی و باغها، به آن تصریح کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز بیان کرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، ۲۱ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان آزاد شد.
وی اضافه کرد: تمامی مالکان یا متصرفان اراضی زراعی و باغهای موضوع این قانون - که بهصورت غیرمجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون موضوع تبصره (۱)ماده (۱) این قانون اقدام به تغییر کاربری نمایند - علاوهبر قلع و قمع بنا، به پرداخت جزای نقدی از یک تا سه برابر بهای اراضی زراعی و باغها به قیمت روز زمین با کاربری جدید که موردنظر متخلف بوده است و در صورت تکرار جرم، به حداکثر جزای نقدی و حبس از یکماه تا ۶ ماه، محکوم خواهند شد.
ساختوسازهای غیرمجاز در زمینهای کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی کشاورزی است
رحمانی با بیان اینکه جلوگیری از ساختوسازهای غیرمجاز در شهرستان طرقبه شاندیز در حمایت از بخش کشاورزی و تولیدات داخلی است، بیان کرد: هرگونه تصرف و ساختوسازهای غیرمجاز در زمینهای کشاورزی موجب اخلال در خودکفایی در بخش کشاورزی میشود.
وی خاطرنشان کرد: کارشناسان اداره امور اراضی جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز بهصورت شبانهروزی محدودههای این منطقه را رصد و با متخلفان در امر ساختوساز غیرمجاز برخورد میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز از مالکان و کشاورزان خواست قبل از هرگونه اقدامی در زمینه ساختوساز در اراضی کشاورزی، حتماً با کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان هماهنگی نموده و مجوزهای لازم را دریافت کنند.
وی همچنین از همشهریان و کشاورزان خواست، هرگونه تغییر در زمینهای کشاورزی اعم از قطعهبندی، فنسکشی، دپوی بلوک، ساختوساز و ... را با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی و یا سامانه تلفنی ۱۳۱ اطلاع دهند.
انتهای پیام