انعقاد تفاهمنامه همکاری دو نهاد انقلابی در مازندران

جهاد دانشگاهی و کمیته امداد مازندران همکاری دو جانبه را شروع کردند

رؤسای دو نهاد جهاد دانشگاهی و کمیته امداد امام خمینی مازندران به منظور استفاده از ظرفیت‌های هم تفاهمنامه همکاری امضاء کردند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا یوسفی‌مهر رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، امروز، یکم بهمن ماه در نشستی که با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران داشت، در خصوص انعقاد تفاهم‌نامه مشترک بین دو نهاد، اظهار کرد: این تفاهمنامه با محوریت همکاری متقابل آموزشی، فرهنگی، علمی، پژوهشی و فناوری به‌منظور بسترسازی مناسب برای توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر منعقد شد.

 رئیس جهاددانشگاهی مازندران با معرفی ظرفیت‌های این نهاد در حوزه‌های مختلف، افزود: معاونت آموزشی جهاددانشگاهی با آماده‌سازی بسته آموزشی برای جامعه هدف زیر پوشش کمیته امداد استان می‌تواند در راستای ارتقای سطح دانش تخصصی و افزایش مهارت‌های کارکنان و مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) گام بردارد.

یوسفی‌مهر چاپ و رونمایی کتاب «آنچه نوعروسان باید بدانند» با هدف مشاوره پیش از ازدواج و انتشار کتب تخصصی را یکی از ظرفیت‌های فرهنگی این نهاد برای افزایش مهارت‌های زندگی جامعه هدف کمیته امداد استان عنوان کرد.

وی با اشاره به معرفی تعدادی از طرح‌های مطالعاتی و نظرسنجی جهاددانشگاهی مازندران، افزود: گروه مطالعات فرهنگی و مرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی از مراکز مهم در امکان‌سنجی، نظرسنجی و آسیب‌شناسی اجتماعی است که می‌تواند خوراک فکری لازم را برای برنامه‌ریزان و تصمیم‌گیران استانی برای برنامه‌ریزی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و توانمندسازی مددجویان فراهم کند.

یوسفی‌مهر حمایت، توسعه و پشتیبانی از اشتغال جامعه هدف کمیته امداد امام(ره) با راه‌اندازی مراکز تخصصی صنایع فرهنگی و حمایت از ایجاد واحدها، مراکز رشد و مراکز مشاوره کارآفرینی تخصصی، ارتقای سطح دانش تخصصی و افزایش مهارت‌های مددجویان و نیروی انسانی این نهاد حمایتی از طریق تولید محتوای علمی، آموزشی، فرهنگی و رسانه‌ای مورد نیاز، توسعه خوشه‌های کسب‌وکارهای مزیت‌دار استان را از اهداف این تفاهم‌نامه برشمرد.

در این نشست میثم معافی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران با اشاره به ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، وجود نیروهای متخصص و کارآمد را بزرگترین و مهمترین مزیت این نهاد انقلابی دانست و اظهار کرد: زنده‌یاد کاظمی آشتیانی نمونه یک متخصص متعهد بود که می‌تواند الگوی هر فرد علمی دلسوز در جامعه باشد.

این مسئول با بیان اینکه اطلاع کافی از ظرفیت‌های مجموعه جهاد دانشگاهی در کمیته امداد استان مازندران وجود ندارد، تصریح کرد: از رئیس جهاد دانشگاهی برای حضور در کارگروه پژوهش و فرهنگی برای معرفی این نهاد در جلسه شورای معاونان و مدیران کمیته امداد شهرستان‌ها جهت تبیین دعوت خواهیم کرد و کارگروهی مشترک برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه بین این دو نهاد نیز تشکیل می‌شود.

این تفاهم‌نامه در هفت ماده و دو نسخه متحدالمتن تنظیم شده و تا یکم بهمن‌ماه ۱۴۰۳ اعتبار دارد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۲۱:۴۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402110100819
  • خبرنگار :