به گزارش ایسنا، مهدی شهبازی در «دهمین همایش ملی و دومین همایش بینالمللی ترویج اخلاق حرفهای و مسئولیتپذیری اجتماعی» که امروز، یکشنبه اول بهمن ماه در مرکز همایشهای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در دوره جدید مدیریتی خود تلاش کردهاند که در جهت کیفیسازی برنامههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ارتباط با صنعت گام بردارند و از کمیتگرایی فاصله بگیرند.
رئیس شورای سیاستگذاری دهمین همایش ملی و دومین همایش بینالمللی ترویج اخلاق حرفهای و مسئولیتپذیری اجتماعی، گفت: دومین دوره همایش بینالمللی و دهمین همایش ملی در حال برگزاری است؛ تفاوت این دوره نسبت به ادوار گذشته به این نحو است که منتخبان حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی معرفی میشوند.
وی با بیان اینکه مسئولیتپذیری اجتماعی در کارگروههای متفاوت مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: دومین همایش بینالمللی ترویج اخلاق حرفهای و مسئولیتپذیری اجتماعی به حوزههایی مختلف مانند فرهنگ، هنر، بهداشت، فقرزدایی، اقتصادی، امنیتی، سیاسی، ارتباط با صنعت، علم و فناوری، خانواده و سایر حوزههایچ توجه کرده است و سرآمدان حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی معرفی میشوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ادامه داد: سرآمدان حوزه مسئولیتپذیری اجتماعی با توجه به ۴ پارامتر «ارائه خدمت بدون چشمداشت»، «مقبولیت اجتماعی و خوشنامی»، «اثرگذاری اجتماعی» و «اخلاقمداری و وظیفهشناسی» انتخاب شدهاند.
وی در پایان گفت: دو دانشگاه «علومپزشکی تهران» و «تهران» موضوع مسئلهمحوری و نیاز جامعه را سرلوحه خود قرار دادهاند و فارغ از عملکرد دانشگاه غیرمترقی یعنی توجه به رتبهبندیها عمل میکنند. دو دانشگاه «علومپزشکی تهران» و «تهران» خدمت به جامعه را سرلوحه خود قرار دادهاند.
انتهای پیام