به گزارش ایسنا، صنعت کامپیوتر و فناوری اطلاعات طی دو دهه اخیر نقش کلیدی در توسعه جوامع داشته و در حال حاضر به عنوان یکی از موتورهای اصلی اقتصادی در دنیا شناخته میشود. این فناوری بهطور ویژه تأثیرات عمیقی بر رقابتهای اقتصادی، اشتغال، نوآوری و توسعه اقتصادی داشته است. همچنین در سالهای اخیر هوش مصنوعی و رباتیک به دلیل کاربردهای گوناگون در حوزههای مختلف در سطح جهانی مورد اقبال فراوان محیطهای دانشگاهی و صنعتی قرار گرفته است و کشورها میکوشند تا با توسعه و گسترش هوش مصنوعی سهم بیشتری از بازار بزرگ و رو به رشد این حوزه را از آن خود کنند. در این بین اجرای مسابقات ملی بینالمللی یکی از ابزارهای مؤثر به منظور گسترش و ارتقای توان کشورها در این زمینه بوده است. در ایران این مسابقات توسط دانشگاهها، انجمنهای علمی و ... برگزار میشود. این مسابقات ضمن ارتقای دانش افراد فعال در این حوزهها، به راهحلهایی برای حل مشکلات داخلی منتج خواهد شد.
با توجه به نیاز روزافزون کشور به پیادهسازی روشهای هوشمند برای حل مشکلات، ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان دیجیتال با توجه به رسالت خود قصد دارد با جمعآوری دادههای مربوط به مسابقات حوزه علوم کامپیوتر و برق و رباتیک کشور؛ الگویی نظاممند (نه محدودیت مسابقات) را برای برگزاری مسابقات این حوزه در سطح ملی و بینالمللی پیادهسازی کند.
از جمله اهدافی که این ستاد در این راستا دنبال میکند، میتوان به ایجاد شور و نشاط در دانشجویان و انگیزهبخش بودن مسابقات، ارتقاء توانمندیهای فنی و تقویت مهارتهای حل مساله، افزایش روحیه خودباوری و اعتماد به نفس دانشجویان، کشف و استعدادیابی نخبگان و هدایت و پشتیبانی آنها، شکلگیری تعاملات بینالمللی دانشگاهی، فراهم کردن محیط لازم برای عرضه نیازهای سازمانها، شرکتها و صنایع، بحث و تبادلنظر بین دانشگاهیان، محققان و صنعتگران و اعتبارسنجی مسابقات و تدوین تقویم منظم کشوری برای مسابقات اشاره کرد.
ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان دیجیتال، همچنین برای تحقق این اهداف، حمایتهایی همچون حمایت مالی از برگزاری مسابقات برتر در سراسر کشور، مشارکت در اهدای جوایز نقدی به برندگان مسابقه و مشارکت در اهدای جوایز معنوی به برندگان مسابقه (از جمله تقدیر ایشان توسط معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، اعطای امتیاز بنیاد ملی نخبگان، امکان شرکت در دورههای آموزشی معتبر کشور، شرکت در مسابقات ملی و بینالمللی، معرفی برنده به شرکتها و ارگانهای دولتی جهت اشتغال و سایر حمایتهای معنوی امکانپذیر) را در دستور کار خود قرار داده است.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، متقاضیان میتوانند جهت شرکت در فراخوان فرم ۱۱۲ را در سایت ictc.isti.ir تکمیل کرده و حداکثر تا تاریخ 30 بهمن ماه جاری به نشانی match@isti.ir ارسال کنند.
همچنین می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۳۵۳۰-۰۲۱ داخلی ۷۶۷۳ تماس بگیرند.
انتهای پیام