به گزارش ایسنا، در شکایت ۸۴ صفحهای آفریقای جنوبی از تلآویو استدلال شده که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه ناقض الزامات و تعهدات بر اساس کنوانسیون نسلکشی ۱۹۴۸ است. این کنوانسیون نسلکشی را اقدامی با هدف تخریب به صورت کلی یا جزئی، در سطح ملی، نژادی، قومی یا مذهبی معنا کرده است. آفریقای جنوبی، اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه را نسلکشی میداند چون با هدف تخریب بخش قابل توجهی از جمعیت این باریکه است.
طبق گزارش راشا تودی، برلین اما اتهام نسلکشی را به چالش کشیده است. در تاریخ ۵ ژانویه، سخنگوی وزارت خارجه فدرال آلمان ادعا کرد که «اقدام هدفمند اسرائیل علیه مهاجمان مسلح، اقدامی به قصد نابودی یک قوم نیست.»
این دیپلمات آلمانی همچنین مدعی شد: «ما صراحتا اعلام کردهایم که از نظر ما ادعای نسلکشی اسرائیل در نوار غزه نادرست است و مشمول کنوانسیون نیست.»
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه درخصوص موضع آلمان بیان کرد: «این اظهارات برلین غافلگیرکننده نیست. برلین همیشه بدون توجه به عواقب کاری، از اسرائیل بیقید و شرطی حمایت میکند.»
وی افزود: «این سیاست مقامات آلمانی مدتهاست که جایگاه مهمی را در میان عقاید تعصبآمیز "نظم مبتنی بر قوانین" که توسط واشنگتن تعریف شده، پیدا کرده است.»
این پرونده ممکن است چندین سال ادامه یابد، اما در درخواست آفریقای جنوبی از این دیوان آمده است که حکمی را به صورت فوری و الزامآور علیه رژیم صهیونیستی صادر کند تا سریعا عملیات نظامی خود در غزه را متوقف کند.
انتهای پیام