استاندار کرمانشاه:

همه باید به آموزش و پرورش برای تربیت بهتر نسل آینده کمک کنیم

استاندار کرمانشاه از دستگاه‌های اجرایی خواست داشته‌های خود را در اختیار دستگاه تعلیم و تربیت قرار داده و برای تعلیم و تربیت صحیح دانش آموزان با این دستگاه همکاری داشته باشند.

 محمدطیب صحرایی، امروز(اول بهمن) در نشست شورای آموزش و پرورش استان، یکی از تکالیف دستگاه‌های اجرایی را رسیدگی به نیازهای دستگاه تعلیم و تربیت عنوان کرد و افزود: دستگاه های اجرایی موظفند داشته های خود را در اختیار دستگاه تعلیم و تربیت قرار دهند که البته این ماموریت به هیچ عنوان یک کار ذوقی و سلیقه‌ای نبوده، بلکه جزو وظایف دستگاه‌های اجرایی است.

صحرایی تاکید کرد: باید هر آنچه که داریم را در خدمت تعلیم و تربیت صحیح نسل آتی به عنوان آینده سازان فردای کشور قرار بدهیم و در این راستا تمامی دستگاه‌های اجرایی اعم از فرمانداری‌ها و دیگر ادارات و نهادها موظفند شرایط را برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تسهیل کنند.

استاندار کرمانشاه در ادامه به مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی ماموریت داد تا قوانین مرتبط با حمایت از دستگاه تعلیم و تربیت از سوی دستگاه‌ها را احصاء کرده و این موارد را جهت بهره برداری به اطلاع آموزش و پرورش برسانند.

صحرایی تاکید کرد: همراهی و همکاری دستگاه های اجرایی با مجموعه آموزش و پرورش در جهت ارتقای کیفی دستگاه تعلیم و تربیت باید در نظام ارزیابی مدیران هم لحاظ شده و به عنوان یکی از فاکتورهای انتخاب مدیران برتر دستگاه های اجرایی در جشنواره شهید رجایی مورد توجه قرار بگیرد.

صحرایی در ادامه با اشاره به موفقیت شورای آموزش و پرورش استان در کسب رتبه اول در بین شوراهای آموزش و پرورش سراسر کشور، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا روز به روز جایگاه دستگاه تعلیم و تربیت را در استان بالا ببریم.

وی با بیان اینکه شان و جایگاه معلمی باید ارتقاء پیدا کند، گفت: سال آینده باید ارتقاء شان معلمی به عنوان یکی از اولویت های مهم شورای آموزش و پرورش  در استان مورد توجه قرار گیرد. 

صحرایی ادامه داد: اگرچه در راستای بالا بردن شان و جایگاه معلمی در استان باید ابعاد مالی هم لحاظ شود، اما اگر می خواهیم مرجعیت معلم در جامعه پررنگ‌تر شود باید معلم ها را در حوزه های مختلف دانش، مهارت، اخلاق و... توانمند کنیم.

وی سپس تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان را رسالت اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان دانست و افزود: دانش آموزان سرمایه های بی بدیل نظام بوده که موظف به تعلیم و تربیت صحیح آنها هستیم. در این راستا دستگاه تعلیم و تربیت باید ضمن تلاش در جهت یادگیری عمیق‌تر دانش‌آموزان در جهت ارتقای مهارت های آنها در حوزه های مختلف هم تلاش کند.

فرهنگیان، افراد جامعه را به حضور در انتخابات تشویق کنند

استاندار کرمانشاه اشاره ای هم به در پیش بودن انتخابات داشت و گفت: انتظار می رود فرهنگیان، افراد جامعه را به حضور پررنگ در انتخابات ترغیب کنند.

 وی ادامه داد: برگزاری انتخابات کرامتی است که انقلاب اسلامی به همه ما داده و اینکه این اختیار را داریم که در تعیین مسئولین کشور از رئیس جمهور گرفته تا نماینده مجلس و... مشارکت داشته باشیم، نعمت بزرگی است که باید قدردان آن باشیم.

به گزارش ایسنا، سلمان محمدی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این نشست با بیان اینکه شوراهای آموزش و پرورش بهترین بستر برای کمک به مجموعه آموزش و پرورش استان هستند، ابراز امیدواری کرد: این نشست ها منجر به همراهی و همکاری بیشتر ادارات و نهادها در حمایت از امر تعلیم و تربیت در استان شود.

محمدی با اشاره به پیگیری تملک زمین برای ساخت مسکن فرهنگیان از سوی شورای آموزش و پرورش ستان، گفت: هم اکنون فرآیند کار ساخت مسکن ملی برای تمامی فرهنگیان واجد شرایط هم در کرمانشاه و هم در شهرستانها شروع شده است. 

وی اشاره ای هم به تامین اعتبار پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی برای تامین سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی در شورای آموزش و پرورش استان داشت و گفت:  این اعتبار تامین شده و درخواست داریم برای رفاه حال خانواده ها به طور مستقیم در اختیار مدارس استثنایی قرار بگیرد.

 وی گریزی هم به در پیش بودن انتخابات یازدهم اسفند زد و گفت: همه امکانات آموزش و پرورش را برای برگزاری انتخابات در اختیار ستاد انتخابات استان قرار خواهیم داد.

وی توضیح داد: جامعه فرهنگیان هم قانونا و هم شرعا اجازه ندارند وارد بازیهای سیاسی شوند، اما قطعا برای حضور پررنگ مردم در پای صندوق های رای پای کار خواهند بود.

در این مراسم شوراهای برتر آموزش و پرور ش در استان تجلیل شدند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402110100486
  • خبرنگار : 50180