به گزارش ایسنا، جعفر تشکری هاشمی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر ضمن گرامیداشت شهدای پلاسکو با بیان اینکه از اولین روزهایی که به شورای شهر آمدیم در مورد فرسودگی ناوگان مترو صحبت کردیم و تأکید بر اورهال و تعمیرات اساسی داشتیم و در این راستا تلاش های زیادی شد، گفت: در تذکرات متعدد در مورد این موضوع صحبت کردیم و انتظار داشتیم که شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم، بگونه ای که در سال ۱۴۰۲ بودجه بسیار آرمانی یعنی ۲۱۴۰ میلیارد تومان برای بازسازی ناوگان در نظر گرفتیم تا هیچ بهانه و عذری برای تعمیرات باقی نماند.
وی بیان کرد: با وجود همه پیگیریهای انجام شده آنچه که در کنترل پروژه متوجه شدیم اینکه از ۲۱۴۰ میلیارد تومان بودجه این شرکت تاکنون ۹ میلیارد تومان یعنی کمتر از ۵ درصد به هزینه نشسته و این درحالی است که ما در ماه یازدهم هستیم و من نمیدانم دیگر باید چه معجزه ای رخ دهد تا ۹۵ درصد باقی مانده در ماه آخر محقق شود؟
عضو شورای شهر تهران گفت: روز گذشته خراب شدن یک رام قطار در خط یک مترو باعث سرگردانی مردم در بیرون ایستگاه ها به خصوص اطراف ایستگاه شهید بهشتی شده بود و در سایر ایستگاهها نیز جابجایی مسافر متوقف مانده بود.
تشکری هاشمی ادامه داد: بارها این موضوع را تذکر داده و راهکارها را در میان گذاشتیم؛ اما هنوز در مورد مکانیزم خرید قطعات خارجی به نتیجه نرسیدند! یکبار میگویند بانک شهر، یکبار می گویند شرکت سرمایه گذاری، یک بار میگویند شرکت واگن سازی و نتیجه آن نخریدن قطعات و خرابی است، میبینیم که خرابی روز گذشته قطار مترو به دلیل فرسودگی بود و نتیجه آن خرابی قطار بود و جا دارد گلایه کنم؛ چراکه مدیرعامل مترو که باید بالای سر کار باشد، ۱۰ روز است که در سفر چین به سر میبرد برای خرید اتوبوس و تاکسی. آیا جای سوال است که کمیته سفرهای خارجی اجازه داده مدیرعامل یک شرکت دیگر برای خرید کالایی که ارتباطی با کارش ندارد ۱۰ روز در سفر باشد؟
وی با بیان اینکه برای اداره شهر بیمبالات نباشیم گفت: اینگونه مدیریت شهری زیر سوال می رود و علائمی که نشان از سوء مدیریت است جز خسارت چیزی به همراه ندارد.
تشکری هاشمی در ادامه به تذکر دوم خود اشاره کرد و با تأکید بر اینکه پارکبانها برای مدیریت ترافیک شهر هستند و نبود پارکبان هدر رفت سرمایه های شهر است، گفت: ماه ها است که قرارداد پیمانکاران پارکبان در انتظار آخرین امضاء است، چراکه تشریفات قانونی و مناقصه طی شده و حداقل ۵ الی ۶ ماه است که منتظر آخرین امضاء برای ابلاغ هستند و در بهمن ماه هستیم و هنوز قرارداد امضاء نشده. ما فکر میکردیم عدم امضاء به دلیل مشکلات حقوقی است؛ اما مطلع شدیم که به دنبال تغییرات تشکیلاتی بدون اذن شورا هستند و تصمیم گرفتند، مدیریت پارک حاشیه ای که اساسنامه آن را هفته پیش تصویب کردیم، به شرکت کنترل ترافیک یعنی شرکتی که قرار بود هوشمندسازی انجام دهد بدهند و حالا باید پارکبان ساماندهی کند و بدون در نظر گرفتن تبعات قانونی و حقوقی کار.
وی ادامه داد: ما احساس می کنیم که تذکرات ما درد دل است و هرکاری دلشان خواست آن سمت انجام میدهند و من از شورا تقاضا دارم برای حفظ جایگاه و حیثیت خود کاری کند چراکه ما اساسنامه سازمان را هفته پیش امضاء کردیم و این مغایرت های زیادی با قوانین بالادستی دارد و باید کاری کنیم تا ممانعت از تخلف شود و امیدواریم دستگاه های نظارتی هم بی تفاوت نباشند.
به گزارش ایسنا، محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای شهر نیز در تذکری با بیان اینکه ۱۰ تقاطع غیرهمسطح تا پایان سال به بهره برداری می رسد، اظهار کرد: جمعاً ۱۵ پروژه عمرانی تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید. پروژه پل مکانیزه که روز گذشته به بهره برداری رسید از سیستم هوشمند برخوردار بود تا محلولی را در زمان یخبندان در سطح آسفالت توزیع کند. اگر این نمونه پاسخگو باشد برای دیگر پروژه ها نیز استفاده خواهد شد و امیدواریم این معاونت روند فعلی را با قوت ادامه دهد و سال آینده نیز شاهد افتتاح طرح های عمرانی بیشتری باشیم.
انتهای پیام