سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان:

حمایت‌های اجتماعی، اقتصادی و روانشناختی تنها راه خروج از چرخه باطل اعتیاد است

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان ضمن تاکید بر لزوم اجرای آئین‌نامه مراقبت بعد از خروج، گفت: حمایت‌های اجتماعی، اقتصادی و روانشناختی بعد از خروج معتادان از مراکز نگهداری، تنها راه خروج از چرخه باطل اعتیاد و درمان واقعی این بیماری اجتماعی است.

بهادر اسدی، امروز اول بهمن در جلسه بررسی وظایف ادارات در راستای مراقبت‌ها و حمایت‌های بعد از خروج معتادان از مراکز نگهداری اظهارکرد: با توجه به آمار پائین جهانی درمان پایدار اعتیاد، اجرای تکالیف ۱۲ گانه مقرر در آئین‌نامه مراقبت‌های بعد از خروج از مواردی است که می‌تواند به کاهش آمار بازگشت مجدد به اعتیاد کمک نماید.  

وی افزود: با وجود اینکه تکالیف مراقبتی مذکور به وظایف شخص بهبود یافته ناظر است، ضرورت دارد تمامی دستگاه‌ها و ادارات مرتبط، با توجه به وظایف ذاتی خود، بستر اجرای این تکالیف و مراقبت‌ها را فراهم کرده و با حمایت اجتماعی، اقتصادی و روانشناختی از افراد بهبود یافته، از بازگشت وی به چرخه اعتیاد جلوگیری کنند. 

وی عنوان کرد: با توجه به اتفاقات اخیر در سطح استان و کشور، مطابق بند ۳ ماده ۳ آئین‌نامه اجرایی، انتظار می‌رود نیروی انتظامی نسبت به تشدید اقدامات جهت حافظت از کمپ‌ها اقدام و در موارد ارجاعات اورژانسی مددجویان یا ارجاع به واحدهای قضایی، همکاری و همراهی لازم را جهت پیشگیری از فرار معتادان معمول کند. 

اسدی خاطرنشان کرد: مدیر مرکز ماده ۱۶ استان باید پیگیری لازم را جهت تحت پوشش قرار دادن مددجویان جهت درمان اعتیاد از بیمه سلامت انجام دهد و سازمان بیمه سلامت ایران در استان نیز نسبت به اجرای بند ۵ ماده ۳ آئین‌نامه اقدام نماید.

 انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402110100101
  • خبرنگار : 50130