مریم علیمحمدی در گفتوگو با ایسنا و با بیان اینکه مجموعه تابلوهای نقاشی «به رنگ رویا» شامل ۷ نقاشی است که با استفاده از تکنیک آبرنگ و اکریلیک خلق شدهاند، اظهار کرد: این مجموعه در راستای حمایت از احداث مجموعه تکمیلی بیمارستان فوق تخصصی کودکان امام حسین(ع) در استان اصفهان به اجرا در آمده است.
او ادامه داد: این آثار روایتی است از رویاهای دستیافتنی که توسط خودِ کودکان تجسم یافته و در بیمارستان امام حسین(ع) که یکی از ۸ بیمارستان اصلی کشور برای درمان کودکان است، جنبهای از آرمانشهر دوستدار کودک را نمایان میکند. در این مجموعه آثار، جمعی از عناصر نمادین گرد هم آمدهاند تا نشان دهند که کودکان، خالق فردایی ایدهآل برای سلامت جامعه خود هستند.
علیمحمدی که خود پزشک نیز هست با اشاره به تابلوی اول این مجموعه گفت: این اثر با تجسم تصویر دختربچهای آغاز میشود که با قاصدکی که در دست دارد پیامآور رسیدن به آرزوهاست. نوید و خبری تازه از طریق قاصدکها پخش شده و ردپای آن در هر ۷ بخش نقاشی به چشم میخورَد. چهره مهربان این دختر که چادر نمازی کودکانه برسر دارد، تأکیدی بر عمق بیریایی آرزوها و خلوص عبادتهای کودکانه است.
او درباره تابلوی دوم نیز توضیح داد: این اثر دختر بچهای را به تصویر میکشد که فارغ از همه هیاهوهای پیرامونی خود، مفهومِ دوستی را نقاشی میکند. همدلی کودک سالم با کودک مبتلا به سرطان در تابلوی سوم از طریق نقاشی ساده و بچهگانۀ او به تصویر کشیده شده و بر همدلی صمیمانه کودکان نسبت به یکدیگر تأکید میکند. دختر بچهای که بهخاطر عارضه درمان سرطان موهای خود را از دست داده است اما با استفاده از گوشواره و دستبند سعی کرده با سادگی کودکانه خود زیبایی ظاهریاش را حفظ کند، در واقع تأکید من بر انتقال اهمیت درمان همهجانبۀ کودک از نظر جسمی و روحی و توجه به حفظ روحیه کودکان در حین درمان است.
این پزشک هنرمند افزود: تابلوهای چهارم و پنجم کودکانی را نشان میدهند که تصویری از ساختمان بیمارستان کودکان را نقاشی کردهاند. ساختمانی با پنجرههای رنگارنگ که به نام (بیمارستان کودکان امام حسین(ع) آراسته شده است. این ساختمان که در مرکز مجموعه تابلو قرارگرفته به شکل واضحی از دیگر ساختمانهای شهر بزرگتر است و بر اهمیت جایگاه بیمارستان کودکان در شهر تأکید دارد.
او ادادمه داد: استفاده از بومهایی با ارتفاعهای مختلف انعکاسی از ساختمانهای سطح شهر است که همگی با رنگهایی یکنواخت در پسزمینه قرار گرفتهاند تا توجه و تأکید بر پیام اصلی تابلو را تحتتأثیر قرارندهند. درگاه این بیمارستان با تصویری از کودکان با حالتها و سنین مختلف ترسیم شده که نمایندگانی از کودکان مراجعهکننده به بیمارستان هستند و هریک قاصدکی به عنوان نمادی از آرزوهای خود را در دست دارند.
او در توضیح تابلوی ششم این مجموعه نیز بیان کرد: این اثر، دختر بچهای است که باوجود سن پایین خود روپوش و تجهیزات پزشکی بزرگسالی را بر تن دارد و توجه مخاطب را به این نکته جلب میکند که کودکان امروز ما، پزشکان آینده و ادامه دهنده راه درمان هستند. کودکانی که امروز در رویای خود نقش درمانگر را بازی میکنند و ادامهدهندۀ راه درمان برای نسل فردا خواهند بود.
علیمحمدی اضافه کرد: در هفتمین تابلو نیز کودکی در حال ترسیم خورشید گرمابخش این دنیای کودکانه است. خورشیدی که مظهری از امید و روشنایی بوده و همواره جایگاه ارزشمندی در نقاشیهای کودکانه دارد.
این نقاش با بیان اینکه این مجموعه آثار در دیماه ۱۴۰۲ طی مراسمی که به همت خیریه سلام، بازوی اجرایی بیمارستان امام حسین(ع) با حضور جمعی از متخصصین کودکان و خیرین شهر اصفهان و با هدف تقدیر از بانوان موثر در حوزه درمان و سلامت استان اصفهان برگزار شد، طی مراسمی رونمایی و برای نصب در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) هدیه شد.
انتهای پیام