به گزارش ایسنا، دانشگاه علم و صنعت اعلام کرد؛ مطابق "آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،" دانشگاه علم و صنعت درخواست دانشجویان ممتاز کارشناسی پیوسته ورودی مهرماه سال ۱۳۹۹ سایر دانشگاه های دولتی را جهت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون) سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ مورد بررسی قرار می دهد.
متقاضیان باید ثبت نام اولیه خود را تا فردا ۳۰ دی ماه جاری صرفا به صورت غیرحضوری از طریق آدرس https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm انجام دهند.
داشتن حداقل معدل کل ۱۶ (با اعمال ضریب همترازی دانشگاه مقطع کارشناسی) در پایان شش نیمسال تحصیلی مقطع کارشناسی که به لحاظ میانگین کل جزء ۲۰ درصد برتر (عدد غیر صحیح به صورت ریاضی گرد و به عدد صحیح تبدیل شود) دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.
هر دانشگاه دارای ضریبی می باشد که این ضریب بزرگتر یا مساوی ۱ بوده و در صورت بالاتر بودن این ضریب از ۱ تاثیر مثبت در معدل خواهد داشت. این ضریب را می توان از آموزش هر دانشگاه مطلع شد.
برای دانشجویانی که در طرح کارورزی/کارآموزی بلند مدت در دوره کارشناسی پیوسته خود شرکت کرده اند، به تناسب دوره کارورزی (۳ تا ۱۲ ماه) مدت مجاز حداکثر ۱۰ نیمسال تحصیلی است. جزییات بهره مندی از این تبصره مصوب شورای هدایت است.
برای دانشجویانی که در دوره کارشناسی پیوسته خود در دوره های فرعی (گذراندن واحدهای درسی مازاد از سایر رشته ها) شرکت کرده اند، مدت مجازحداکثر نه نیمسال تحصیلی است و رتبه بندی و احراز شرایط نامبردگان بدون احتساب واحدهای درسی دوره فرعی انجام می شود.
برای خانم هایی که دوره کارشناسی پیوسته خود صاحب فرزند شده اند و از مرخصی بارداری بدون احتساب در سنوات و با تایید دانشگاه استفاده کرده اند، مدت مجاز حداکثر ۱۰ نیم سال تحصیلی است.
دانشجویان مهمان، انتقالی یا تغییر رشته در صورتی می توانند از تسهیلات پذیرش بدون آزمون بهرهمند شوند که سنوات تحصیلی آنها در دوره کارشناسی پیوسته از ورود به رشته و دانشگاه اول تا دانش آموختگی از رشته و دانشگاه دوم، حداکثر ۸ نیمسال باشد و مقایسه متقاضیان برای رتبه بندی و تعیین بیست درصد برتر با دانشجویان دانشگاهی انجام می شود که بیشترین واحد درسی خود را با آنها گذرانده اند.
طی نامه دریافنی برای دانشجویان ورودی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ و قبل از آن که در دوره کارشناسی پیوسته تغییر رشته داشته اند، دانشگاه اختیار دارد حداکثر یک نیم سال به سنوات مجاز اضافه کند. در این صورت مقایسه متقاضیان پس از هفت نیمسال تحصیلی با دانشجویان هم رشته ای که بیشترین واحدهای درسی خود را با آنها گذرانده اند، انجام می شود.
درخواست متقاضیان ورودی ۱۴۰۰ که در طول ۶ نیمسال تحصیلی در دوره کارشناسی پیوسته، دانش آموخته شدهاند و به لحاظ میانگین کل در مقایسه با میانگین کل ۸ نیم سال دانشجویان هم رشته غیر هم ورودی خود جزء ۲۰ درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون، قابل بررسی است.
متقاضیان ورودی بهمن ۹۸ به شرط دانش آموختگی در ۸ نیمسال، می توانند درخواست خود را ارائه نمایند. همچنین پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یکبار امکان پذیر است.
اتباع غیر ایرانی«مقیم ایران» ورودی دوره کارشناسی پیوسته سال تحصیلی -۱۴۰۰ ۱۳۹۹ و بعد از آن در صورت داشتن شرایط می تواند از تسهیلات این آیین نامه بهره مند شود.
متقاضی موظف است حداکثر به تعداد دو رشته گرایش مورد علاقه در دوره کارشناسی ارشد را به ترتیب اولویت مشخص نماید. متقاضیان دانشگاه پیام نور، آزاد اسلامی، غیر دولتی، غیر انتفاعی، علمی کاربردی، آموزش الکترونیکی و پردیس های بین الملل (خودگردان) مجاز به استفاده از این آئیننامه برای پذیرش استعداد درخشان نیستند.
پذیرش دانشجویان کارشناسی جهت ورود بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تایید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور و احراز صلاحیت عمومی انجام می پذیرد. لذا اطلاعات ارائه شده متقاضیان براساس آخرین ضوابط ابلاغ شده از سوی وزارت علوم توسط کمیته های کارشناسی دانشگاه بررسی شده و نتیجه بررسی به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد. ببر این اساس تکمیل فرم تقاضا و ارائه اطلاعات هیچ حقی را برای متقاضیان جهت ورود بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد ایجاد نخواهد کرد.
انتهای پیام