داوود منظور امروز در حاشیه بازدید از طرحهای عمرانی غرب مازندران، در محوطه بیمارستان فوق تخصصی ۲۲۰ تختخوابی تنکابن در جمع خبرنگاران با بیان اینکه رویکرد دولت اتمام طرحهای از قبل مانده در استانهاست و طرحهای جدید کمتر آغاز شدهاند، گفت: وظیفه ما در برنامه بودجه علاوه بر تامین منابع مالی لازم، این است که بر اجرای طرحها نظارت میدانی کرده و تلاش میکنیم با روشهای هوشمندسازی بودجهای از طریق سامانهها این نظارت را تقویت کنیم.
منظور، یکی از اقدامات بسیار مهم چندماه گذشته را ساماندهی پرداخت حقوق و دستمزدها عنوان و تصریح کرد: اکنون تمام اطلاعات کارکنان دولت تقریبا تا نیمه هر ماه در سامانه بارگزاری شده و پس از تایید ذیحسابها، سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه، آخر هر ماه بهطور خودکار از طریق مرکز پرداخت میشود.
وی با اشاره به اینکه طی این اقام هم نظارت و کنترلها افزایش یافته و هم سرعت و دقت کار بیشتر شده است، گفت: بعد از موضوع حساب واحد خزانه که تقریبا اکنون به نتیجه رسیده و همه حسابها تحت نظارت بانک مرکزی قرار گرفتهاند، تکمیل مدیریت یکپارچه مالی دولت نیز از اقداماتی است که در حال انجام است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر نظارتهای میدانی خاطرنشان کرد: این نظارتها علاوه بر نظارت هوشمند، به ما کمک کرده تا مطمئن باشیم هزینههای دولت بصورت اثربخش انجام گرفته و هزینهها به هدف منتج شده است.
منظور در ادامه در ارتباط با بازدید از پروژههای عمرانی غرب مازندران گفت: پروژه بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی تنکابن طرح بسیار ارزشمندی است که در دولت سیزدهم به همت مسئولان استانی و نماینده مجلس در غرب مازندران اجرا شده و در آستانه بهرهبرداری است، تنها قسمت کمی از زیرساختها و بخشهای عمرانی و تجهیزاتی بیمارستان در حدود ۵ درصد باقیمانده که نهایتا ظرف یک تا ۲ ماه آینده تکمیل میشود.
وی مسئله مهم در تکمیل بیمارستان را سفارش تجهیزات پزشکی مخصوصا دستگاههای تصویربرداری دانست و بیان کرد: امیدواریم این پروژه بزرگ را قبل از سفر رئیس جمهور به مازندران که در ماههای ابتدایی سال آینده خواهد بود به نتیجه برسانیم.
معاون رئیس جمهور، ارزش روز این بیمارستان با توجه به تعداد تختها را حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و تاکید کرد: برای دولت مهم است طرح هایی که سالها نیمه تمام بوده و مردم را دچار یأس کرده بود به اتمام برسد که در همین راستا بخش اصلی کار در ۲ سال گذشته انجام گرفته است.
منظور، طرحهای جاری استان مازندران را به ۲ گروه طرحهای ملی و طرحهای استانی تقسیمبندی کرد و افزود: طرحهای ملی نظیر طرحهای بزرگراه و عمرانی از مرکز و وزارتخانهها مدیریت شده اما بخش استانی در خود شورای توسعه برنامهریزی استان پیگیری و دنبال میشود.
وی میزان اعتبارات پیشبینی شده امسال استان را ۶ هزار میلیارد تومان از منابع طرحهای تملکی اعلام و اظهار کرد: تا الان ۴ هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرده و ۲ هزار میلیارد تومان نیز با اتمام مراحل تخصیص در روزهای آینده اعطاء خواهد شد.
رئیس سازمان برنامه بودجه با بیان اینکه میزان تخصیصی امسال به طرحهای عمرانی استانداری مازندران نسبت به سال گذشته حدود ۳۵ درصد افزایش پیدا کرده است، گفت: این در حالیست که در کل کشور تقریبا اعتبارات طرح تملک ما امسال نسبت به سال گذشته ثابت مانده بود.
منظور، استان مازندران را به مثابه یک کشور توصیف کرد و در این باره گفت: از آنجا که مازندران مخصوصا غرب استان برای گردشگران جذابیت داشته و حائز اهمیت ویژه است و همه مردم ایران به نوعی در سال یکبار به این منطقه سفر میکنند، بنابراین برای سال آینده نیز تقریبا منابع بیشتری برای مازندران پیشبینی میکنیم و در نظر خواهیم گرفت.
انتهای پیام