علی امانی در گفتوگو با ایسنا گفت، این برنامه ها از روز شنبه ۳۰ دی ماه با همکاری سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری آمل با کاشت نهال به یاد ۴۱ شهید حماسه مردمی ششم بهمن در حد فاصل پل و میدان شهدای ششم بهمن و پارک مینیاتوری شروع خواهد شد.
وی افزود: برنامه ها در حوزه های فرهنگی، علمی، اجتماعی و ورزشی تدوین شده که برگزاری مسابقات کشتی پهلوانی لوچو قهرمانی کشور جام شهدای ششم بهمن، نشست جانبازان حماسه ششم بهمن درواقعه جنگل درمحل فرمانداری، یادواره شهدای جنگل با حضور حماسه سازان و یادگاران جنگل از استانهای شمالی کشور روز پنجم بهمن در دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی، زنگ حماسه و مقاومت در روز چهارشنبه همزمان در مدارس مازندران، همایش علمی و تخصصی حماسه ششم بهمن در دانشگاه مازندران در روز دوشنبه دوم بهمن در بابلسر، اعزام راویان حماسه به مدارس ودانشگاه های سطح استان از مهمترین آنها است.
رییس ستاد مردمی حماسه ششم بهمن آمل اضافه کرد: برنامه های گرامیداشت این هفته در سطح بخش ها و ادارات نیز تدوین شده که برگزاری یادواره شهدای حماسه ششم بهمن سال۱۳۶۰ در سطح روستاها، مسابقات فرهنگی و ورزشی در رشته های مختلف و دیدار با خانواده های معظم شهدا، جانبازان و یادگاران این حماسه با حضور مدیران استانی و شهرستانی درطول هفته اجرا خواهد شد.
سردارامانی ادامه داد، مراسم محوری و اصلی گرامیداشت چهل ودومین سالگرد ۴۱ شهید حماسه ششم بهمن سال ۶۰ آمل، پس از اقامه نماز مغرب وعشاء در مصلی بزرگ میربزرگ با حضور مدیران ارشد کشوری، لشگری، خانواده های شهدا و قشرهای مختلف مردم برگزار خواهد شد.
حماسه ششم بهمن درخطبه های نماز ائمه جمعه
وی همچنین به همزمانی روز ششم بهمن امسال با روز جمعه و برگزاری نمازجمعه اشاره کرد و ادامه داد، با هماهنگی و نامه نگاری که با ستاد شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور شده، درخواست شد تا با توجه به ثبت روز ششم بهمن بهمن آمل به نام سالروز حماسه مردم آمل، در بخشی از خطبههای ائمه جمعه سراسر کشور نیز لحاظ و بیان شود.
وی این اقدام را بسیار تاثیرگذار در جهت معرفی بیشتر حماسه مردم آمل در واقعه ششم بهمن سال ۶۰ از تریبون نمازجمعه عنوان کرد.
ثبت موسسه فرهنگی هنری هزارسنگر
رییس ستاد مردمی حماسه ششم بهمن آمل همچنین از تصویب و ثبت قانونی تشکیل موسسه فرهنگی هنری ششم بهمن آمل با موافقت وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در راستای برنامه ریزی و محتوا سازی برای گرامیداشت و ترویج این حماسه به نسل آینده خبر داد.
سردارامانی افزود: با راه اندازی موسسه حماسه ششم بهمن آمل، برنامهها هدفمندتر و برنامه ریزیهای دقیقتری در راستای محتوا سازی و مردمی کردن برنامه های مناسبتی گرامیداشت حماسه ششم بهمن سال ۱۳۶۰ مردم آمل در هر سال انجام خواهد شد.
وی با اعلام اینکه امسال برنامه های گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل به ریاست استاندارمازندران برگزار و پس از آن جلسات متعدد کمیته ها در سطح شهرستانها انجام شد، افزود: رویکرد همه برنامه های پیشبینی شده درهفته بزرگداشت حماسه ششم بهمن آمل، مردمی است و دستگاه های اجرایی بیشتر نقش نظارتی خواهند داشت.
سردارامانی یادآورشد: در کشور ما در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون حماسه وحوادث زیادی رخ داده که حماسه مردمی ششم بهمن سال ۱۳۶۰ مردم آمل به خاطر ویژگی های خاص آن که مردمی و مقاومت مردمی بوده است.
وی تصریح کرد: حماسه ای که مردم آمل برای پایداری نظام نوپای جمهوری اسلامی در مواجهه با گروهک کمونیست خلق کردند، باید توسط راویان حماسه تبیین و به عنوان یک الگوی موفق مقاومت وافتخار این شهر به نسل کودک، نوجوان و آینده این شهرستان، استان و کشور مطرح شود.
به گزارش ایسنا، در سحرگاه ششم بهمن ماه سال ۱۳۶۰ عدهای منافق از سمت جنگل در قسمت جنوب آمل قصد تصرف این شهر را داشتند که مردم آمل در کمتر از یک روز با مقاومت خود به این غائله پایان دادند.
در آن واقعه تاریخی و حماسی که هرساله درهفته نخست بهمن ماه درشهرآمل با برگزاری ویژه برنامههایی گرامی داشته میشود، ۴۱ نفر شهید و صدها نفر زخمی شدند.
انتهای پیام