«فاطمه زارع بیدکی» در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: علی رغم این که ورزش هاکی سالنی تنها دو سال سابقه فعالیت در شهرستان مهریز دارد ولی پیشرفت قالب توجهی داشته و هماکنون قریب به ۱۰۰ ورزشکار مهریزی در این رشته فعالیت دارند و خوشبختانه در رقابتهای متعددی در سطح کشور صاحب عنوان و مقام شدهاند.
وی به کسب مقام نخست ورزشکاران مهریزی در رقابتهای استعدادهای برتر کشور در تبریز از میان ۱۵ تیم شرکت کننده اشاره و اظهار کرد: سال گذشته نیز تیم نونهالان مهریز مقام سوم قهرمانی کشور در ورامین را کسب کرد.
زارع بیدکی به دعوت هفت هاکیباز شهرستان مهریز در ردههای سنی نوجوانان و نونهالان به اردوی تیم ملی و آموزش زیر نظر مربی آمریکایی نیز اشاره و عنوان کرد: متاسفانه علی رغم این پیشرفت و ظرفیتهای مستعد ورزش هاکی در شهرستان، امکانات و حمایتهای لازم از این رشته ورزشی دریغ میشود.
وی در این باره افزود: چوبهای مورد استفاده ورزشکاران مهریزی چه در بخش سالن و چه در زمین چمن غالباً نامناسب و ترک خورده است و هر آن خطر آسیب رساندن به ورزشکار را دارد، همچنین پد دروازهبانی موجود نامناسب و کوتاه است؛ علاوه بر اینها زمین تمرینی موجود فاقد حصار تختهای پیرامونی است و به عبارتی با وجود این تعداد ورزشکار مستعد در شهرستان فاقد سالن مناسب برای فعالیت در این رشته ورزشی هستیم.
رئیس هیئت هاکی شهرستان یادآور شد: متاسفانه وضعیت امکانات در اختیار این ورزش در شهرستان به نحوی است که در مسابقات استعدادهای برتر تنها دو چوب از ۱۰ چوب ورزشکاران مهریزی توسط هیات برگزاری مسابقات تایید شد و مجبور شدیم با چوب قرض گرفته شده از ورزشکاران استان قم در رقابتهای حضور یابیم.
زارع بیدکی گفت: البته از مسئولان شهرستان که به اندازه توان از این رشته ورزشی حمایت دارند، متشکریم ولی دغدغه اصلی هیات نداشتن حامی مالی است چرا که پرورش استعدادهای این ورزش که به مسابقات استعدادهای برتر کشور و دیگر رقابتهای در این سطح راه مییابند نیازمند تامین حداقل امکانات مورد نیاز است که با حمایت اسپانسرهای ورزشی ممکن است.
انتهای پیام