چاپ کتاب «افزودنی‌ها در فرآورده‌های گوشتی» توسط جهاد دانشگاهی زنجان

نویسنده کتاب «افزودنی‌ها در فرآورده‌های گوشتی» گفت: دانشجویان علوم و مهندسی صنایع غذایی می‌توانند از این مطالب به‌عنوان یک کتاب تکمیلی استفاده کنند.

مهران نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره کتاب «افزودنی‌ها در فرآورده‌های گوشتی» بیان کرد: گوشت یک منبع با ارزش برای گرفتن انرژی و مواد مغذی از جملا آمینواسیدهای ضروری، مواد معدنی و ویتامین‌هاست که در روند تکامل، بدن انسان با مصرف مقادیر زیاد این ماده غذایی سازگار شده است.

وی با بیان اینکه فرآورده‌های گوشتی محصولات غذایی با بافت و طعم متنوع هستند و به‌طور کلی دو نوع متغیر فرمولاسیون و متغیرهای فرآیند بر ویژگی‌های کیفی فرآورده نهایی تاثیر دارد، افزود: گوشت بخش عمده فرمولاسیون فرآورده‌های گوشتی را تشکیل می‌دهد.

این نویسنده با بیان اینکه نوع، مقدار و کیفیت گوشت مورد استفاده در فرمولاسیون فرآورده‌های گوشتی را می‌توان اصلی‌ترین عامل موثر بر ویژگی‌های کیفی محصول نهایی دانست، اظهار کرد: صنایع و فرآورده‌های گوشتی برای تولید یک فرآورده گوشتی با خصوصیات کیفی مطلوب و مورد نیاز مشتری و مصرف‌کننده نیازمند استفاده از افزودنی‌های مناسب هستند که این افزودنی‌ها می‌تواند شامل نگه‌دارنده‌هایی از جمله سدیم نیتریت و سدیم لاکتات، نمک‌هایی از جمله سدیم کلرید، هیدروکلوئیدها از جمله کاراگینان و ... باشد.

او اضافه کرد: در نوشتار این کتاب تلاش شده است پس از گردآوری منابع معتبر و نوین، اصلی‌ترین افزودنی‌های عمل‌گرای مورد استفاده در فرمولاسیون فرآورده‌های گوشتی معرفی شود.

کتاب «افزودنی‌ها در فرآورده‌های گوشتی» توسط واحد انتشارات جهاد دانشگاهی استان زنجان به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402102618744
  • خبرنگار : 50295