علی چاله چاله در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اتمام کشت چغندرقند پاییزه در مزارع استان، گفت: امسال ۳۵۸۷ هکتار از مزارع استان زیرکشت پاییزه چغندرقند رفته است.
وی افزود: پیشبینی میشود در فصل برداشت محصول که خرداد ماه سال آینده خواهد بود، تولید چغندرقند پاییزه در مزارع استان به قریب ۲۴۰ هزار تن برسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یادآور شد: پاییز سال گذشته ۱۸۰۰ هکتار چغندرقند پاییزه در مزارع استان کشت شده بود و در نهایت ۱۲۰ هزار تن محصول در استان تولید شد.
چاله چاله با اشاره به اهتمام مجموعه جهاد کشاورزی استان جهت توسعه کشت چغندرقند پاییزه، گفت: کشت پاییزه چغندرقند در استان از این جهت که امکان استفاده از آب باران را فراهم می کند، گام مهمی در جهت افزایش تولید چغندرقند در استان خواهد بود.
چالهچاله یادآور شد: توسعه کشت پاییزه چغندرقند در استان ضمن اینکه مجموع تولید چغندرقند تولیدی در استان را بالا میبرد، با تهیه خوراک مورد نیاز کارخانههای قند در اوایل سال، زمینه فعالیت کارخانجات قند در همه ایام سال را نیز فراهم می کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه کشت پاییزه چغندرقند را خاص شهرستانهای مناطق گرمسیر عنوان کرد و افزود: تنها در سه شهرستان قصرشیرین، سرپلذهاب و گیلانغرب کشت پاییزه چغندرقند انجام می شود.
وی با بیان اینکه چغندرقند به دو شکل بهاره و پاییزه در استان کشت می شود، گفت: کشت چغندرقند پاییزه در مناطق گرمسیر استان از اوایل پاییز شروع و تاکنون ادامه داشته است.
انتهای پیام