دکتر محمد مالمیر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در ۹ ماهه سال گذشته این رقم ۹ نفر بوده است، افزود: متأسفانه با افزایش تعداد فوتیها در زمینه برقگرفتگی مواجه هستیم.
وی یادآور شد: متأسفانه در ابتدای هفته جاری نیز یکی از پرسنل خدوم شرکت برق هم در حین کار دچار حادثه شد و جان خود را از دست داد به طوری که جریان برق از دست مأمور وارد بدن و از پا خارج شده است.
مالمیر اظهار کرد: در شدت علائم و عوارض ناشی از برقگرفتگی عوامل مختلفی نظیر نوع جریان، اختلاف پتانسیل، شدت جریان، مقاومت بافتها، مسیر جریان و مدت عبور آن دخیل است.
سرپرست اداره کل پزشکی قانونی استان همدان گفت: برقگرفتگی میتواند باعث بروز عوارضی نظیر فلج، سنکوپ، انواع شکستگیهای استخوانی، عوارض ناشی از پرتاب شدن و در نهایت مرگ شود.
وی عواملی چون جریان متناوب، رطوبت البسه و ... را سبب تشدید علائم دانست و مطرح کرد: برای پیشگیری از برقگرفتگی توجه به برخی نکات ایمنی از جمله اطمینان از صحت کارآیی وسایل برقی و توجه به ایمنی مناطق پرخطر نظیر حمام ضروری است.
مالمیر در ادامه به وقوع دو مورد گازگرفتگی طی روزهای اخیر اشاره کرد و گفت: روز جمعه جوان ۲۹ ساله همدانی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن فوت میکند و روز شنبه نیز زن حدوداً ۶۰ سالهای در روستای گنبد واقع در محور ملایر با گاز ذغال کرسی جان خود را از دست میدهد.
انتهای پیام