به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۰ هزار و۴۳۶ تن، ۵۵.۵ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۲ هزار و ۷۱۱ تن، بز و بزغاله با ٢٥٦٤ تن و سایر انواع دام با ١١١٢ تن، بهترتیب ٣٤.٥ درصد، هفت درصد و سه درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در آذر ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشاندهنده کاهش ٢٦ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
مقدار تولید گوشت در آذر ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ٤٢ درصد، برای بز و بزغاله ٢٧ درصد، برای گاو و گوساله ١٣ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ٢١ درصد کاهش و برای شتر و بچهشتر ٥٥ درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در آذر ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (آبان) در حدود یک درصد کاهش داشته است.
انتهای پیام