"فرهاد سرگلزایی" در گفت وگو با ایسنا- در این باره بیان کرد: انشعابهای غیرمجاز از مهمترین چالشها در حوزه آب است، معضلی که افزون بر تشدید کمآبیها و تنش آبی، موجبات تضییع حقوق مشترکان قانونمند را فراهم میکند.
وی افزود: با توجه به کاهش سطح سفرههای زیرزمینی و همچنین رسالت این شرکت در توزیع عادلانه آب شرب و بهداشتی بین شهروندان مناطق تحت پوشش، شناسایی و جمع آوری انشعابهای غیر مجاز و تبدیل آنها به مجاز، از اولویتهای این شرکت بوده و در صورت مشاهده هرگونه سوء استفاده از شبکه آبرسانی ضمن جمعآوری، موارد از طریق مراجع قانونی نیز پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه، با برنامهریزی صورت گرفته تیمهای شناسایی و قطع انشعاب غیرمجاز در سطح شهرها و روستاهای استان درحال فعالیت هستند، افزود: با فعالیت مداوم و منظم واحدهای اجرائیات امور تابعه در سطح استان، طی ۹ ماهه سال تعداد ۴۸۹۱ فقره انشعاب غیرمجاز آب در سطح روستاها و شهرهای استان شناسایی و تعیین تکلیف شد.
وی، افزود: از این تعداد ۴۲۳۶ فقره به انشعاب مجاز تبدیل و تعداد ۶۵۵ فقره انشعاب قطع و در حال پیگیری قانونی از طریق مراجع ذیصلاح است.
معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان این که استفاده غیرمجاز از شبکه آب بر اساس ماده ۶۶۰ قانون مجازات اسلامی و قانون استفاده کنندگان غیر مجاز از تاسیسات آب، برق، گاز، تلفن و فاضلاب مصوبه سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی جرم بوده و مشمول جریمه است، تصریح کرد: در واقع کسانی که از طریق انشعابهای غیرمجاز به شبکه وصل میشوند، علاوه بر نپرداختن هزینه خدمات خود و با تجاوز به حقوق دیگر مشترکان، شبکه را در معرض خطر آلودگی قرار میدهند؛ به همین خاطر موضوع شناسایی انشعابهای غیرمجاز با حساسیت ویژه از سوی این شرکت دنبال میشود.
سرگلزائی در پایان، از کلیه ساکنان شهرها و روستاهای سطح استان درخواست کرد، تا هرگونه تخلف و استفاده غیرمجاز از انشعاب آب را از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۲۲ به شرکت آب و فاضلاب اطلاع رسانی نمایند تا در اسرع وقت همکاران نسبت به پیگیری و برخورد قانونی اقدام نمایند.
انتهای پیام