حمزه محمدی امروز، ۲۴ دیماه با تقدیر از خدمات محیط زیست دراین شهرستان پیرامون دفع بهداشتی زباله تاکید کرد و گفت: دفع بهداشتی زباله یک مطالبه جدی مردمی است، تفکیک زباله از مبدأ نیازمند فرهنگسازی است و باید در بین همه طبقات جمعیتی نهادینه شود.
وی در جلسه مدیریت پسماند شهرستان مهر، به ارزیابی و بررسی آخرین رویکردهای دفع بهداشتی زباله دراین شهرستان پرداخت و بر لزوم استفاده از دیدگاههای کارشناسانه برای دفع بهداشتی زباله و ایجاد سایتهای مناسب تاکید کرد.
وی با بیان اینکه سلامتی همه جامعه و شهروندان در گرو حفظ محیط زیست و پاک بودن محیط است، افزود: روند اصولی جمعآوری و دفن اصولی زباله باید دنبال شود. حل معضل زباله و اجرای طرح تفکیک آن از مبدأ و دفع بهداشتی در مقصد نیازمند یک عزم جدی و مشارکت همه جانبه مردم و دستگاههای اجرایی و نظارتی است.
محمدی با تصریح اینکه جمعآوری و انتقال و دفن غیراصولی زبالهها میتواند به مسئلهای مهم و چالشزا تبدیل شود، گفت: بخشداران، شهرداران و اعضای مدیریت کارگروه ملزم به توجه هرچه بیشتر و همکاری به حل مشکلات زیست محیطی شهرستان هستند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مهر نیز در این نشست با تشریح مفاد و قوانین مدیریت پسماند و ارائه معضلات و مشکلات مربوط به مدیریت پسماند در سطح شهرستان مهر، مطالبی را نسبت به نحوه جمعآوری و دفن غیراصولی زبالههای شهری و روستایی ایراد کرد.
علیرضا فرجی همچنین به تماسهای اخیر شهروندان در سطح شهرستان در رابطه با انتشار بوی نامطبوع ناشی از استفاده کود مرغی فراوری نشده در زمینهای کشاورزی توسط کشاورزان اشاره کرد و گفت: اجرای قوانین مدیریت پسماند به تنهایی توسط اداره حفاظت محیط زیست میسر و نتیجهبخش نیست و نیاز به همکاری و مشارکت همه دستگاههای متولی و مردم دارد.
وی بیان کرد:همه ما، اعم از مردم و مسئولان باید برای تامین سلامت و تندرستی و سالم ماندن سه عنصراصلی آب، هوا و خاک تلاش کنیم که راه آن اجرای دقیق قوانین مدیریت پسماند و رفع آلودگیهای زیست محیطی است.
فرجی بیان کرد: به همه کشاورزان توصیه میشود جهت سلامتی و رفاه و آسایش شهروندان از استفاده غیراصولی و غیربهداشتی هرگونه کودفراوری نشده خودداری کنند، در غیر این صورت با استفادهکنندگان از کود مرغی فراوری نشده برخورد قانونی به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام