به گزارش ایسنا، «دیوید کامرون» وزیر امور خارجه انگلیس در مطلبی برای نشریه ساندی تلگراف نوشت ارتش یمن با حملاتش در دریای سرخ، «موجب افزایش قیمتها در بریتانیا میشود و اگر حوثیها (انصارالله) به حملات خود در دریای سرخ ادامه دهند، بریتانیا میتواند مجددا به مواضع آن حمله کند.»
بامداد شنبه، ایالات متحده و بریتانیا به طور مشترک چهار شهر یمن از جمله صنعا، الحدیده، صعده و ذمار را مورد حملات هوایی قرار دادند. پس از حملات اولیه این دو کشور به اهدافی در چهار استان یمن، سنتکام روز شنبه از حمله دیگری به یک سایت راداری در صنعاء خبر داد.
وزیر خارجه انگلیس در ادامه مطلبش برای ساندی تلگراف ادعا کرد: «این اقدام مشترک تا حدی به کاهش توانایی حوثیها، کمک خواهد کرد. عدم اقدام به معنای پذیرش این مسئله است که حملات حوثیها میتوانند عملا یک مسیر دریایی حیاتی را با مصونیت نسبی ببندد».
وی افزود: «اگر یمن اجازه تردد به کشتیها را ندهد، زنجیرههای تامین اصلی تهدید میشوند و قیمتها در بریتانیا و سایر جهان افزایش خواهد یافت».
کامرون در ادامه این چنین استدلال کرد: «حملات هوایی ما و آمریکا پیام واضحی را به حوثیها (انصارالله یمن) ارسال کرد که ما مصمم هستیم تا به حملات آنها در دریای سرخ خاتمه دهیم. اگر آنها این حملات را متوقف نکنند، ما مجددا مواضع آنها را هدف میگیریم».
نوعی اختلاف و دودستگی در اروپا بر سر حملات آمریکا و انگلیس به یمن در جریان است. طبق گزارش رویترز، اگرچه مقامات آمریکایی گفتند که هلند، استرالیا، کانادا و بحرین حمایتهای اطلاعاتی و لجستیکی برای این حمله ارائه دادند و آلمان، دانمارک، نیوزیلند و کرهجنوبی بیانیه مشترکی را امضا و حملات این دو کشور به یمن را توجیه کردند، اما ایتالیا، اسپانیا و فرانسه ضمن عدم حمایت از حملات آمریکا و انگلیس علیه مواضع ارتش یمن، بیانیهای را که ۱۰ کشور در راستای توجیه این حملات ارائه دادند، امضا نکردند.
دیوید کامرون در پایان مطلب ساندی تلگراف مدعی شد: «ما با متحدان همکاری خواهیم کرد. ما همیشه از آزادی دریانوردی دفاع خواهیم کرد و مهم این است که ما آمادهایم تا از حرف خود با اقدامات حمایت کنیم».
انتهای پیام