اتحادیه اروپا: باید برای اجرای راهکار تشکیل دو دولت متحد شویم

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز شنبه با اشاره به جنگ غزه بر لزوم اتحاد و تلاش فشرده برای اجرای راهکار تشکیل دو دولت تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، «جوزپ بورل» مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: زمان آن فرا رسیده است که متحد شویم و مسئولیت خود را برای پایان دادن به خصومت‌ها در غزه به عهده بگیریم و برای اجرای موثر راهکار تشکیل دو دولت تلاش کنیم. فاجعه غزه و خطر گسترش جنگ مهم‌ترین موضوع سیاسی است که باید بررسی کنیم.

وی افزود زمان آن فرا رسیده است که اتحادیه اروپا برای کمک به حل مناقشه اسرائیل و فلسطین فعال‌تر شود.

بورل گفت مردم غزه به شدت به غذا، آب، دارو و مراقبت های بهداشتی نیاز دارند و کمک‌های منتقل شده به نوار غزه به هیچ وجه کافی نیست.

نیروهای رژیم صهیونیستی برای نود و نهمین روز متوالی به عملیات نظامی خود در نوار غزه ادامه می‌دهند و این در حالی است که واشنگتن به صورت یکجانبه حمله جدیدی علیه جنبش انصارالله در یمن انجام داد که تهدیدی برای گسترش جنگ است.

انتهای پیام
 

  • شنبه/ ۲۳ دی ۱۴۰۲ / ۱۹:۴۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402102316579
  • خبرنگار : 71592