کشف پربار از یک معبد!

باستان‌شناسان با کاوش در یونان بقایای یک معبد ۲۷۰۰ساله را کشف کردند که محراب آن مملو از پیشکش بود.

به گزارش ایسنا،‌ باستان‌شناسانی که در یونان مشغول کاوش بودند معبد ۲۷۰۰ساله‌ای را کشف کرده‌اند که در محراب نعل اسبی آن تعداد قابل توجهی پیشکش وجود دارد.

«لایوساینس» نوشت این معبد که با آجر ساخته شده است و ۳۰ متر طول دارد، در مجاورت معبد «آرتمیس»‌ که برای الهه یونان باستان ساخته شده بود،‌ قرار دارد. باستان‌شناسان این معبد را در سال ۲۰۱۷ در جزیره «اویا»‌ کشف کرده بودند.

در جریان کاوش‌های سال ۲۰۲۳ بود که باستان‌شناسان بقایای معبد دوم را کشف کردند.

به گفته محققان یکی از ویژگی‌های مهم این معبد تعداد قابل توجهی از سازه‌هایی است که در داخل آن کشف شده است. از جمله این سازه‌ها به چندین آتشدان در سالن معبد، محرابی مملو از هدایایی مانند ظروف سفالی،‌ گلدان، زیورآلات طلا و نقره  که با مرجان و کهربا تزئین شده‌اند، طلسم و اشیاء‌ برنزی و آهنی می‌توان اشاره کرد. در این محراب همچنین چند تکه استخوان سوخته نیز کشف شد.

قدمت برخی از قطعات سفالی که در این معبد کشف شده از بنای معبد قدیمی‌تر است، به طوری که این سفال‌ها در اواخر قرن هشتم قبل از میلاد ساخته شده‌اند. از این رو محققان این فرضیه را مطرح کردند که ممکن است این محراب زمانی خارج از معبد بوده و بعداً به داخل منتقل شده باشد.

در قرن ششم قبل از میلاد، پارتیشن‌های آجری برای ایجاد حفاظت بیشتر در قلب معبد قرار داده شده است و محققان گمان می‌کنند که «معبد بر اثر آتش‌سوزی تا حدی ویران شده است.»

باستان‌شناسان با کاوش در زیر این معبد چندین دیوار سنگی از ساختمان متفاوتی را پیدا کردند که زمانی در همین محوطه قرار داشته است. همچنین چندین مجسمه برنز به شکل گاو و قوچ کشف شده است.

کاوشگران بقایای یک ساختمان را هم در مجاورت معبد «آرتمیس»‌ کشف کردند که قدمت آن به حوالی قرن هشتم تا نهم پیش از میلاد بازمی‌گردد. همچنین بقایای یک سازه دفاعی که به «عصر مس»‌ (۴۰۰۰ تا ۳۵۰۰ پیش از میلاد) برمی‌گردد نیز کشف شده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۳ دی ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1402102316465
  • خبرنگار : 71631