به گزارش ایسنا، اقدامات این سه کشور مذکور نشان از اختلاف و دو دستگی در اروپا درخصوص حمله به مواضع ارتش یمن است، ارتشی که چند هفته است در راستای حمایت از مردم فلسطین و اعتراض علیه اقدامات رژیم صهیونیستی حملاتی را در دریای سرخ انجام میدهد.
طبق گزارش خبرگزاری رویترز، پس از حملات بامداد جمعه آمریکا و انگلیس به اهدافی در چهار استان یمن، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) از حمله دیگری به یک سایت راداری در صنعاء خبر داد.
اگرچه مقامات آمریکایی گفتند که هلند، استرالیا، کانادا و بحرین حمایتهای اطلاعاتی و لجستیکی برای این حمله ارائه دادند و آلمان، دانمارک، نیوزیلند و کرهجنوبی بیانیه مشترکی را امضا و حملات این دو کشور به یمن را توجیه کردند، منبعی در دفتر «جورجیا ملونی» نخستوزیر ایتالیا اعلام کرد که این کشور از امضای این بیانیه خودداری کرده است.
یک منبع دولتی گفت که از ایتالیا خواسته شده تا مشارکتی در این خصوص داشته باشد اما این کشور به دو دلیل این درخواست را نپذیرفته است. اول اینکه دولت ایتالیا برای هرگونه مشارکت به تایید پارلمان نیاز دارد که روند زمانبر است و دوم اینکه رم ترجیح میدهد «سیاست آرامی» را در دریای سرخ دنبال کند.
از سوی دیگر یک مقام فرانسوی که نخواست نامش فاش شود، گفت که پاریس بیم آن دارد که با پیوستن به حملات تحت رهبری ایالات متحده، هرگونه اهرمی را که در مذاکرات برای کاهش تنش بین حزبالله و رژیم صهیونیستی در اختیار داشته، از دست بدهد. فرانسه در هفتههای اخیر بیشتر دیپلماسی خود را بر «اجتناب از تشدید تنش در لبنان» متمرکز کرده است.
«مارگاریتا روبلز» وزیر دفاع اسپانیا هم در این اقدامات نظامی در دریای سرخ شرکت نکرد زیرا میخواهد صلح در منطقه برقرار شود.
او در این خصوص تصریح کرد: هر کشوری باید توضیحاتی را برای اقداماتش بدهد. اسپانیا همیشه به صلح و گفتوگو متعهد خواهد بود.
انتهای پیام