به گزارش ایسنا، سامی ابوزهری رئیس دایره سیاسی جنبش حماس در خارج همزمان با آغاز اولین جلسه محاکمه رژیم صهیونیستی در دیوان بین المللی دادگستری به دلیل ارتکاب نسل کشی در غزه گفت برگزاری جلسه دیوان بینالمللی دادگستری یک رخداد مهم به شمار میآید.
ابوزهری افزود: صدور حکمی از سوی این دادگاه میتواند به بازنگری موضع اروپاییها در قبال جنبش حماس منجر شود.
وی تأکید کرد برگزاری جلسه دیوان دادگستری بینالمللی در مورد نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه رخدادی مهم است.
رئیس دایره سیاسی جنبش حماس در خارج همچنین موضع آفریقای جنوبی را ستوده و گفت مقاومت فلسطین از عدم واکنش عربی و اسلامی در مورد غزه ناراحت است.
سامی ابوزهری از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس ضمن انتقاد از موضع کشورهای اسلامی و عربی در قبال جنگ علیه غزه، تاکید کرد که بسیار دردناک است کشورهای عربی و اسلامی تا این لحظه هیچ درخواستی به دیوان دادگستری بینالمللی در محکومیت جنایات و نسلکشی ارتش رژیم صهیونیستی در غزه ارائه نداند و حتی از درخواست آفریقای جنوبی هم در این زمینه حمایت نکردند!
ابوزهری تصریح کرد: امیدواریم این مسئله درک شود در غیراینصورت این سکوت رسمی چراغ سبزی به دشمن صهیونیستی خواهد بود تا آنچه را که از غزه باقی مانده، نابود کند.
جنبش مقاومت اسلامی حماس پیش از در آستانه رسیدگی به شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به اتهام جنایات ضدبشری و نسلکشی در غزه، این از دیوان دادگستری بینالمللی خواست تا تسلیم فشارها و دیکتههای آمریکا نشود.
جلسه دیوان بین المللی دادگستری امروز پنجشنبه رسماً به درخواست کشورهای آفریقای جنوبی، بولیوی، بنگلادش، مجمع الجزایر کومور و جیبوتی برگزار شد.
در متن شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی خواسته شده فوراً عملیات نظامی خود در نوار غزه را متوقف کند.
در شکایت ۸۴ صفحهای آفریقای جنوبی از اسرائیل استدلال شده که جنگ رژیم صهیونیستی در غزه ناقض الزامات و تعهدات بر اساس کنوانسیون نسلکشی ۱۹۴۸ است. این کنوانسیون نسلکشی را اقدامی با هدف تخریب به صورت کلی یا جزئی، در سطح ملی، نژادی، قومی یا مذهبی معنا کرده است.
آفریقای جنوبی، اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه را نسلکشی میداند چون با هدف تخریب بخش قابل توجهی از جمعیت این باریکه است.
در صورت محکومیت، رهبران نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی در معرض حبس و تعقیب قرار میگیرند.
انتهای پیام