مهدی جلال پور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به نظارتهای محیطزیست در پیشگیری از آلایندگی صنایع، اظهار کرد: پس از بررسی و انجام آزمایشهای تخصصی فعالیت دو معدن شن و ماسه در تیران و کرون آلایندگی آنها احراز شد که با ارائه گزارش به مقامات قضایی پلمپ شدند.
وی افزود: تا زمان رفع مشکل آلایندگی، این دو واحد معدنی پلمب خواهند ماند و پس از رفع چالش و بررسی کارشناسی فک پلمب انجام میشود.
سرپرست حفاظت محیط زیست تیران و کرون با بیان اینکه نظارت بر صنایع شهرکهای صنعتی نیز انجام شده، خاطرنشان کرد: یک واحد آلاینده در بررسیهای شناسایی شده که پس از اخطار به مالک کارخانه، فیلتر تصفیه نصب شد.
وی افزود: توجه به سردی هوا و تشدید آلایندگی هوا پایش صنایع شهرستان به صورت مستمر ادامه دارد و با بررسیها و نظارتهای دورهای صنایع آلاینده در این خطه نداریم.
به گفته جلال پور تیران و کرون یکی از شهرستانهای پاک در استان اصفهان است و برای حفظ این وضعیت نظارت و آزمایشها به صورت دورهای انجام میشود.
وی فعالیت صنایع پاک در این خطه را مهم خواند و یادآور شد: فعالیتهای صنعتی و کارخانهها در این منطقه از ابزارهای نوین استفاده میکنند که مشکلات زیست محیطی ایجاد نمیکند.
سرپرست حفاظت محیط زیست تیران و کرون با اشاره به نظارتهای پیاپی این سازمان، اظهار کرد: در صورت مجوز راهاندازی مرکز تولیدی، تمهیدات زیستمحیطی آن صورت میگیرد و صنایع آلاینده در این شهرستان مجوز نمیگیرند.
وی ادامه داد: اولویت توسعه صنعتی در تیران و کرون متمرکز بر صنایع پاک بوده و بیشتر در حوزه کشاورزی و گردشگری فعالیت میشود که با اقلیم و شرایط سرزمینی نیز سازگاری بیشتری دارد.
جلال پور معتقد است همت و اراده جمعی باید برای حفظ محیط زیست و پیشگیری از آلودگی در جامعه ایجاد شود و سایر دستگاهها و مردم در این خصوص همکاری کنند.
سرپرست حفاظت از محیط زیست تیران و کرون با بیان اینکه بیشترین توجه بر روی استقرار صنایع پاک و سازگار با اقلیم منطقه است، یادآور شد: توسعه فرهنگِ حفظ محیطزیست در جلوگیری از آتش زدن مراتع، درختکاری و پیشگیری از ایجاد آلایندگی مؤثر است و در این خصوص رسانهها و دستگاههای فرهنگی نقش دارند.
انتهای پیام