محمدطیب صحرایی، امروز(۲۰ دی) در نشست تبیین طرح تربیتی شهید جعفری با حضور مدیران مدارس و مربیان پرورشی کرمانشاه، با بیان اینکه نیروی انسانی ارزشمندترین سرمایه یک جامعه است، گفت: معلمها زمانی میتوانند به رسالت معلمی خود به خوبی عمل کنند که اهل مطالعه و پژوهش بوده و دائما خود را به روز کنند.
صحرایی تاکید کرد: برای داشتن آیندهای موفق تر باید تلاش کنیم دانشآموزان امروز به عنوان آینده سازان فردای کشور به خوبی تربیت شوند.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه امثال حاج قاسم، آیت الله نجومی، سردار شهید سید محمدسعید جعفری و ... دست پرورده مکتب معلمها هستند، گفت: معلمها در فضایی کار میکنند که سرنوشت انسان ها را تعیین میکنند و گاه با یک تشویق به موقع چهره بزرگی همچون حاج قاسم را تربیت میکنند و ممکن است با یک سهل انگاری کوچک هم چهره پلیدی مثل عبدالمالک ریگی را تحویل اجتماع بدهند.
صحرایی ادامه داد: آن معلمی که روزی در یکی از روستاهای کرمان در حال تعلیم و تربیت حاج قاسم بود، هرگز فکرش را هم نمیکرد دانشآموزش روزگاری نه فقط مرزهای ما بلکه همه دنیا را از وجود نامبارک موجود پلیدی به نام داعش نجات دهد.
وی در ادامه با تشریح طرح شهید جعفری، گفت: در اجرای طرح شهید جعفری در وهله اول شناسایی استعدادها و توانمندی های دانش آموزان در حوزه های مختلف ادبی، ورزشی، علمی، مدیریتی و ... سپس تلاش در جهت شکوفایی این استعدادها و توانمندیها دنبال خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید شناسایی و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان را جدی بگیریم، گفت: در طرح شهید جعفری شناسایی استعدادهای دانش آموزان دنبال خواهد شد تا در سنوات آتی در جهت شکوفایی این استعدادها تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه طرح شهید جعفری تلاش خواهد کرد تا با میدان دادن به دانشآموزان در جهت ارتقای توانمندیهای آنها تلاش کند، ادامه داد: طرح شهید جعفری تلاش خواهد کرد تا با آموزش مهارت های زندگی به دانشآموزان آنها را آماده زندگی کردن کرده و به آنها مهارت های مختلفی مثل مهارت کار کردن، مدیریت کردن، کنترل خشم و ... بیاموزد.
وی تاکید کرد: این طرح به هیچ عنوان یک طرح ذوقی و سلیقهای نبوده و بر مبنای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت توجه به شناسایی و شکوفای استعدادهای دانش آموزان در برنامه اجرا قرار گرفته و امیدواریم با اجرای موفق آن در استان شاهد تعمیم اجرای آن در سطح دیگر استان ها هم باشیم.
وی با اشاره به مطرح کردن طرح شهید جعفری در سطح کشور در شورای عالی انقلاب فرهنگی، ابراز امیدواری کرد: اجرای این طرح شروع یک کار خوب در جهت شناسایی و پرورش استعدادهای دانشآموزان استان و حتی کشور باشد.
صحرایی گفت: طرح شهید جعفری به هیچ عنوان یک پیشنهاد اردویی صرف نبوده و یک طرح مکمل مدرسه ای در جهت آموزش راه و رسم زندگی به دانش آموزان است.
صحرایی در ادامه با اشاره به الزام اجرای این طرح با حضور ناظران ارزیاب، گفت: برای اجرای طرح شهید جعفری از ادارات و نهادهای مختلف خواسته شده تا ظرفیت ها و امکانات خود در حوزه های مختلف آزمایشگاهی، پژوهشگاهی، فضاهای ورزشی و... را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند.
صحرایی تاکید کرد: در وهله اول باید تلاش کنیم تا با تدارک اردوهای دانش آموزی زمینه بازدید دانش آموزان از بیمارستانها، دانشگاه ها و... فراهم کنیم و از طریق در بین دانش آموزان امیدآفرینی کنیم.
وی افزود: باید در مدارسی که مجری طرح شهید جعفری می شوند سرانه اردویی دانشآموزان را از زیر یک اردو به دو اردو در سال برسانیم.
صحرایی با بیان اینکه در اجرای طرح شهید جعفری به هیچ عنوان به دنبال آمار نیستیم، افزود: اگر امسال حتی ۳۰ درصد مدارس شهر کرمانشاه طرح شهید جعفری را اجرا کنند می توانیم ادعا کنیم در اجرای طرح موفق بوده ایم.
وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه نیاز جدی به استعدادیابی و شکوفایی استعدادهای دانشآموزان داریم، گفت: اگر تا پایان اجرای طرح به جایی برسیم که مثلا ۱۰۰ دانش آموز مستعد برای ادامه تحصیل در رشته ریاضی شناسایی شوند، می توانیم ادعا کنیم در اجرای طرح موفق عمل کرده ایم.
صحرایی با اشاره به کسب دو رتبه تک رقمی از سوی دانش آموزان کرمانشاهی در کنکور امسال، گفت: باید با برنامه کار کرده و بگونه ای کار کنیم که دانشآموزان مستعد هر رشته را شناسایی و توانمند کرده، به نحوی که هر سال چند نفر چهره برتر کنکوری شناخته شده در استان داشته باشیم که دراین راستا مدیر کل آموزش و پرورش استان باید یک مشاور پرورش استعدادهای درخشان داشته باشد.
صحرایی با بیان اینکه آینده فردای کرمانشاه در دست دانشآموزان امروز است، گفت: از امروز باید برای داشتن سهمی از فردای کشور تلاش کنیم.
وی تاکید کرد: باید یک نظام تربیت استعداد در استان داشته باشیم تا برای ۱۵ سال آینده مثلا ۲۰ چهره در تراز استانداری داشته باشیم.
استاندار کرمانشاه اشاره ای هم به پیشنهاد خود به وزیر آموزش و پرورش برای ایجاد یک اردوگاه بین المللی در کرمانشاه در سطح اردوگاه های دانش آموزی شهید باهنر داشت و گفت: قرار شده در کنار کمک های ملی از محل موضوع مولد سازی اموال آموزش و پرورش هم در این جهت تلاش کنیم تا بتوانیم یک اردوگاه دانش آموزی آبرومند در سطح بین المللی در کرمانشاه راه اندازی کنیم.
صحرایی یادآور شد: در موضوع مولد سازی اموال، آموزش و پرورش استان کرمانشاه ثروتهای خوبی دارد که هیچ استفاده ای از آنها نمی شود و این در حالیست که با مولدسازی این اموال می توان آموزش و پرورش استان را از نظر مالی تقویت کرد.
انتهای پیام