به گزارش ایسنا، با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات ۱۴۰۲ سید ابراهیم رئیسی خطاب به مسئولان دستگاههای اجرایی تاکید کرد: مسئولان دستگاههای اجرایی در وهله اول با تلاش برای رفع مشکلات در جامعه امیدآفرینی و انگیزه آنها را برای مشارکت اجتماعی ارتقا دهند و در وهله دوم نیز برای عملی شدن رهنمودهای مقام معظم رهبری در حوزه مسئولیت خود برنامهریزی کرده و ملزومات برگزاری انتخابات باشکوه را فراهم کنند.
رئیس جمهور درباره انتخابات دو وظیفه مشخص برای دولت برشمرد و افزود: اعضای دولت و مسئولان دستگاههای اجرایی در وهله اول باید با تلاش برای رفع مشکلات و گشودن گرهها در جامعه و مردم امیدآفرینی و انگیزه آنها را برای مشارکت اجتماعی ارتقا دهند و در وهله دوم نیز مسئول هر کدام از دستگاههای دولتی باید برای عملی شدن رهنمودهای مقام معظم رهبری در حوزه مسئولیت خود برنامهریزی کرده و ملزومات برگزاری انتخابات باشکوه را فراهم کنند.
ستاد انتخابات کشور هم اعلام کرد که امسال برگه رأی انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، تجمیع و در یک برگه ادغام شده است. رأیدهنده یک برگه تعرفه دریافت میکنند که از وسط قابل جدا شدن است. انتهای تعرفه مربوط به انتخابات خبرگان و قسمت بالا مربوط به مجلس شورای اسلامی است.
همچنین معاون استاندار تهران از پیش بینی ۶ هزار و ۸۰۹ صندوق رای برای انتخابات اسفندماه سال جاری در استان تهران خبر داد.
سید عباس جوهری با اشاره به اینکه براساس تصمیمات هیات های اجرایی، در چیدمان صندوق ها تغییراتی صورت گرفته و با تدبیر بهتر فضا و شعب لازم جهت جانمایی بهتر برای مردم فراهم شده تا شرکت در انتخابات تسهیل شود، خاطرنشان کرد: آمار کل صندوقها در استان تهران تغییر و جابه جاییهایی داشته است؛ ۶۸۰۹ صندوق تا به به امروز پیش بینی شده و صندوقهایی که احتمالا مراجعه کننده کم داشته باشند، جهت دسترسی آسان تر مردم به صندوق های رای، به مکانهای دیگر از جمله مکانهای پرتردد انتقال می یابد.
****
در حاشیه جلسه امروز هیات وزیران، طبق روال چهار شنبههای هر هفته تعدادی از اعضای کابینه سیزدهم با حضور در حیاط دولت به سوالات مختلف خبرنگاران پاسخ دادند.
سخنگوی دولت از تصویب طرحی در هیات وزیران با هدف عادلانهکردن نظام پرداختها، جلوگیری از هزینههای غیرضرور، ساماندهی سفرهای خارجی و اصلاح آییننامه حق مأموریت سفرهای خارجی خبر داد.
علی بهادری جهرمی افزود: دامنه شمول آن بسیار گستردهتر شد تا علاوه بر کارکنان دولتی کلیه کارکنان و مدیران شرکتهای دولتی، همه نهادها، شرکتها، مجموعهها و موسسات عمومی که به نحوی از بودجه عمومی کشور استفاده میکنند یا ارتباط سازمانی با دولت دارند را هم در بر گیرد.
همچنین وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در جمع خبرنگاران اعلام کرد که قرار است درها به روی ایرانیان باز شود تا میلیونها ایرانی با امنیت و به راحتی وارد کشور شوند.
عزتالله ضرغامی در ادامه گفت: یک عده سوال میکنند اگر فلان هنرپیشه مشهور به کشور آمد حالا چه میشود؟ هیچی نمیشود. اصلا قرار نیست چیزی شود. قرار است درهابه روی میلیونها ایرانی باز شود تا با امنیت و به راحتی به داخل کشور بیایند. در کمیته گردشگری هم مصوبات خوبی داشتیم که انشاءاله بتوانیم به این حق و مطالبه همه ایرانیانی که در خارج از کشور هستند پاسخ مثبت بدهیم و همچنین برای گردشگری کشورمان که باید رونق بگیرد اقدام موثری کنیم.
پیگیری های مربوط به انفجار تروریستی اخیر در کرمان نیز موضوع سوالات خبرنگاران از وزیر کشور بود.
احمد وحیدی در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود کشف جلیقههای انتحاری در کرمان، سطح امنیتی مراسم افزایش نیافت؟ گفت: سطح امنیتی مراسم بالا بود و همه پیشبینیهای لازم تا محیط قابل توجهی از آن منطقه مراسم تامین شده بود. امنیت مراسم نه فقط در مزار بلکه تا حول و حوش آن به فاصله قابل توجهی تامین شد. این اتفاق در خارج از رینگی اتفاق افتاد که امنیت پیش بینی شده بود و جایی رخ داد که مردم به صورت معمول عبور و مرور داشتند تا خود را به مراسم برسانند. آنها نتواسنتد به محل برگزاری مراسم ورود کنند، درخارج از رینگ حفاظتی این اقدام را انجام دادند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی هم درباره تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در کنار جمعهها اظهار کرد: در تهران قانون این اجازه را داده که پنج روز کاری داشته باشیم اما درقانون خدمات کشوری آمده که کارکنان دولت در شهرستانها باید ۶ روز کاری به سر کاربروند.
میثم لطیفی همچنین بیان کرد: در قانون چیزی در مورد روز تعطیل نیامده است. جمعه طبق قانون اساسی تعطیل است ولی اینکه شنبه یا پنجشنبه تعطیل باشد در اختیار هیئت وزیران است اما اگر در مجلس تصمیمی بگیرند و قانونی بگذارند ما مکلف هستیم که تبعیت کنیم.
گزارش کامل ایسنا از گفتوگوهای خبرنگاران با اعضای هیات وزیران در حاشیه جلسه هیات دولت را نیز می توانید در این لینک دنبال کنید.
****
صبح امروز، پنجمین نشست اضطراری کمیته دائمی فلسطین اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (PUIC) با شعار «همکاری پارلمانها برای فلسطین» با حضور نمایندگان مجالس کشورهای اسلامی و آسیایی به میزبانی مجلس شورای اسلامی در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.
پیش از آغاز رسمی مراسم افتتاحیه، روسای هیات های پارلمانی حاضر در این اجلاس مورد استقبال قالیباف قرار گرفتند و با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتوگو کردند.
محمدباقر قالیباف در بخشی از سخنرانی خود در این نشست یادآور شد: تجارب تاریخی کشورهای مسلمان در شناسایی رژیم تجاوزگر اسراییل و تعامل با آن به ویژه طرح های عادیسازی مانند پیمان ابراهیم به خوبی بی فایده و خسارت بار بودن چنین اقداماتی برای هویت ملی و فرهنگی و حاکمیت سیاسی این کشورها را به اثبات رسانده است. اصولا رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن ذاتی اسلام و امت اسلامی برقراری رابطه با همه کشورهای منطقه را به مثابه ابزاری صرف برای نفوذ و تضعیف قطعی آنان برای پیشبرد سیاست همیشگی و بنیادین غصب سرزمینهای اسلامی و تغییر ماهیت و نقشه جهان اسلام در نظر میگیرد.
در بیانیه پایانی پنجمین نشست اضطراری کمیته فلسطین PUIC ضمن تاکید بر توقف درگیریها در غزه، لزوم حمایت همه جانبه خود را از مقاومت مردم فلسطین در همه اشکال آن در برابر رژیم اشغالگر صهیونیستی اعلام کردند.
گزارش کامل ایسنا از پنجمین نشست اضطراری کمیته دائمی فلسطین اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (PUIC) را میتوانید اینجا بخوانید.
انتهای پیام