مدیرکل کمیته امداد استان خبر داد:

حمایت ویژه کمیته امداد ایلام از  ۴۴۰ نخبه و استعداد درخشان در استان

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام از حمایت ویژه این نهاد از دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه و دارای استعدادهای برتر  در زمینه‌های علمی ، فرهنگی و ورزشی خبر داد.

«ناصر مرادی‌پویانی» در گفت‌وگو با ایسنا ، اظهار کرد: هم اکنون ۴۴۰ دانشجو، دانش آموز و  اقشار دیگر دارای رتبه های نخبگی و یا دارای استعداد برتر در این استان مورد حمایت کمیته امداد استان بوده و در طول سال خدمات ویژه از این نهاد دریافت می کنند.

وی افزود: این افراد علاوه بر خدماتی که خانواده هایشان در طول سال از کمیته امداد دریافت می کنند  به منظور کسب حمایت و تشویق بیشتر در زمینه پرورش استعدادهایی که دارند سالیانه کمک هایی همچون وام قرض‌الحسنه ، کمک نقدی بلاعوض و یا کمک هزینه خرید لوازم از کمیته امداد دریافت می کنند.
مرادی تصریح کرد: امسال تاکنون بیش از ۱۹ میلیارد ریال کمک نقدی بلاعوض و نیز ۱۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام قرض الحسنه جهت رفع نیازهای فردی و خانوادگی این نخبگان توسط کمیته امداد استان پرداخت شده است. همچنین تعداد ۱۵ دانشجو برای خرید لپ‌تاپ کمک هزینه بلاعوض دریافت کرده اند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام تصریح کرد: هم‌اکنون  ۳۳۴ دانش آموز، ۸۲ دانشجو،۵ طلبه و ۲۰ غیرمحصل به عنوان نخبه و دارای استعداد برتر در زمینه های ورزشی، علمی، پژوهشی،  کارآفرینی و نوآوری، هنری و قرآنی مورد حمایت کمیته امداد استان ایلام هستند.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۲۰ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1402102014404
  • خبرنگار : 50126