محمدعلی عظیمیان زواره در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در سال ۱۳۳۵ در محله پامنار زواره به دنیا آمدم. مرحوم پدرم علاوه بر اینکه از ذاکران و مداحان اهلبیت در زواره به شماره میآمد، از پرستاران تجربی منطقه نیز محسوب میشد و سالهای زیادی خدمات به مردم ارائه میکرد.
وی با اشاره به خلاصهای از دوران تحصیل و خدمت سربازی خود، افزود: از سال ۱۳۸۰ پس از آنکه استخدام آموزش و پرورش شده بودم با توجه به علاقهای که به زادگاهم زواره داشتم کار نویسندگی را شروع کردم. البته از ۱۳۵۴ در خدمت سربازی گاهی شعر میگفتم و مطالبی مینوشتم ولی کار نویسندگی را به صورت جدی از سال ۱۳۸۰ شروع کردم.
این نویسنده با بیان اینکه از سال ۱۳۸۰ تاکنون ۱۵ جلد کتاب با موضوعات تاریخی، مذهبی، اجتماعی، آداب و رسوم و... نویسندگی کردم که ۱۱ جلد آن چاپ شده است، گفت: نغمههای محرم، محرم و هیاهوی عشق در زواره، سیمای تاریخ و فرهنگ زواره، زواره نگین کویر، سادات طباطبایی از آغاز تا امروز در سه جلد و گلچین اشک از جمله کتابهایی است که چاپ شده است.
عظیمیان، گرانی کاغذ و وضعیت بد مالی را از مهمترین دلایل عدم چاپ کتابهایی که نویسندگی کرده است، عنوان کرد و گفت: قبلاً با یک مبلغی میتوانستم هزار جلد کتاب چاپ کنم در صورتی که اکنون با همان پول ۱۰۰ جلد کتاب هم نمیشود چاپ کرد.
وی در خصوص حمایتهایی که مسئولین از وی انجام دادند، گفت: از نویسندگان شهرستان اردستان آن طور که باید و شایسته است حمایت نمیشود، فقط با تلاش خودم برای چاپ برخی از کتابهایم با خیرین رایزنی کردم و توانستم بخشی از هزینهها را تأمین کنم. اکنون آن موضوعی که باعث شده آثارم را به چاپ نرسانم وضعیت مالی است.
این نویسنده با بیان اینکه آثار نه فقط من بلکه همه نویسندگان شهرستان اردستان کمتر دیده میشود و گاهی ما خودمان باید برای کتابهایمان در کتابخانهها، فروشگاهها و حتی ادارات تبلیغ کنیم، بیان کرد: شاید اگر عشق و علاقه به نویسندگی و فعالیت فرهنگی در نویسندگان شهرستان نبود بسیاری از نویسندگان این شهرستان عطای نویسندگی را به لقایش میبخشیدند، ولی علاقهای که به این کار هست موجب شده با تمام موانع و بیتوجهیهایی که وجود دارد به کارمان ادامه دهیم.
انتهای پیام