به گزارش ایسنا، مقامات استان «ایشیکاوا» میگویند از وضعیت بیش از ۱۲۰ نفر اطلاعی در دست نیست و دهها هزار نفر متاثر از این بلای طبیعی هنوز درگیر مشکلات هستند.
ماموران امداد و نجات همچنان در حال جستجو در شهر «واجیما» در نزدیکی مرکز این زلزله هستند.
بر اساس گزارشها، بیش از ۲۰۰ ساختمان بر اثر آتشسوزی عظیم ناشی از این فاجعه دچار حریق شده و فروریختند.
از امروز (سهشنبه)، پلیس قصد دارد جستجوی چهار روزه فشردهای برای یافتن هرچه که برجای مانده است، انجام دهد.
استانداری ایشیکاوا میگوید هنوز ارتباط بیش از ۳۰۰۰ نفر در منطقه «نوتو» با خارج از آن قطع است.
یکی از کارکنان پناهگاهی در شهر واجیما میگوید: آب آشامیدنی به اندازه کافی نداریم. در عوض، آب چشمه را میجوشانیم و از آن استفاده میکنیم. علاوه بر این، از یک رودخانه هم با سطل آب میآوریم تا از آن برای دستشوییها استفاده کنیم. اکنون در وضعیت دشواری به سر میبریم و نگران هستیم که بعد از این چه اتفاقی خواهد افتاد.
بنابر اعلام ان اچ کی، جادههای آسیبدیده کمکرسانان را مجبور کردهاند دست به ابتکار عمل بزنند. یک انجمن شرکتهای سازنده پهپاد، این هواپیماهای بدون سرنشین خود را به کار گرفتهاند و از آنها برای ارسال دارو به مردمی استفاده میکنند که در منطقه «کونوسو» در شهر واجیما دسترسیشان به خارج از منطقه قطع شده است.
آنها قصد دارند همچنان به استفاده از پهپادها برای کمک به نیازمندان ادامه دهند.
ژاپن هر ساله صدها زمین لرزه را تجربه می کند و اکثر آنها هیچ خسارتی ایجاد نمی کنند زیرا این کشور قوانین سختگیرانهای را برای ساخت و ساز ساختمانها برای بیش از چهار دهه اعمال کرده است.
با این حال در سال ۲۰۱۱ میلادی این کشور به دنبال یک زمین لرزه ۹ ریشتری که باعث سونامی شد و حدود ۱۸ هزار و ۵۰۰ کشته و مفقود برجای گذاشت، تحت تاثیر قرار گرفت.
انتهای پیام