نماینده دادستان در پنجمین جلسه دادگاه مطرح کرد

سلاح مورد علاقه منافقین «بمب» است/ داعش برای گرفتن تلفات بیشتر از «ساچمه» استفاده می‌کند

پنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) امروز سه‌شنبه ۱۹ دی ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در اولین جلسه دادگاه در ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲ ، نماینده دادستان اتهامات ۴ نفر از متهمان پرونده یعنی تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین) متهم ردیف اول، مسعود رجوی متهم ردیف دوم، مریم قجر عضدانلو (رجوی)  متهم ردیف سوم و مهدی ابریشمچی متهم ردیف چهارم پرونده را قرائت کرد.

در جلسه دوم دادگاه در  ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲، کیفرخواست متهمان ردیف ۵ تا ۲۳ پرونده اعم از زهره اخیانی، فهمیه اروانی، مهدی براهی، مژگان پارسایی، زهرا مریخی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی، مهدی خدایی، عباسعلی داوری فیضی پورآذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، مسعود طریقت، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمیان، محسن سیه گلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم قرائت شد.

در جلسه سوم دادگاه در ۵ دی ماه ۱۴۰۲ ، نماینده دادستان کیفرخواست متهمان ردیف ۲۴ تا ۳۳ اعم از ابوالقاسم رضایی،  حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلناز جواهری ساعتچی، مهربان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی و نیکو خائفی اشکذری را قرائت کرد. 

در چهارمین جلسه در ۱۲ دی ۱۴۰۲ ، نماینده دادستان، قبل از قرائت ادامه کیفرخواست به تشریح جنایات گروهک تروریستی منافقین پرداخت.

این پرونده ۱۰۴ متهم حقیقی و یک متهم حقوقی (تشکیلات گروهک منافقین) را دارد.

گزارش ایسنا از جلسه پنجم:

پنجمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) امروز سه‌شنبه ۱۹ دی ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست حجت الاسلام دهقانی به صورت علنی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در ابتدای جلسه امروز حجت الاسلام دهقانی ضمن تسلیت شهادت  هموطنان در اقدام تروریستی در گلزار شهدای کرمان  و شهادت سردار رضی موسوی، گفت: امروز ۱۹ دی ماه ادامه جلسه اول رسیدگی به کیفرخواست واصله از دادسرای عمومی و انقلاب تهران در خصوص مجاهدین خلق و ۱۰۴ متهم آن با حضور بنده به عنوان رییس دادگاه و مستشاران و خانواده شکات و وکلای شکات و متهمان و نماینده دادستان است و   علنی بودن جلسه دادگاه را اعلام می کنم.

وی از نماینده دادستان خواست در جایگاه قرار گیرد و به ادامه قرائت کیفرخواست بپردازد.

نماینده دادستان با حضور در جایگاه قبل از قرائت کیفرخواست با اشاره به وجه شباهت گروه‌های تروریستی مجاهدین و داعش گفت: هر دو از ترورهای کور برای گرفتن تلفات بیشتر استفاده می‌کنند و  این گروه های تروریستی برایشان مهم نیست که در جمعیتی که اقدامات تروریستی کور را انجام‌ می دهند،  زن باشد یا کودک  و پیر و جوان باشد. هدف هر دو این گروه‌های تروریستی، گرفتن تلفات بیشتر است.

وی افزود: به همین دلیل این گروهک، گروهک  تروریستی محسوب می شود زیرا شهروندان عادی و غیرنظامی را هدف قرار می دهد. استفاده از هر دو گروه از وسایل انفجاری با خصیصه‌های مشترک است. گروه تروریستی داعش از جلیقه انتحاری استفاده می‌کند و برای گرفتن تلفات بیشتر این جلیقه‌ها را پر از ساچمه یا میخ می‌کند تا بعد از انفجار تعداد زیادی از مردم را زمین گیر کند. گروه تروریستی منافقین نیز در کنار سلاح مورد علاقه‌اش که بمب است که امریکا به آن اذعان کرده است، علاوه بر شلیک مستقیم به مردم از وسایل دیگری مثل سه راهی، وسیله انفجاری دست ساز استفاده می‌کند.

در ادامه تصویری از نشریه مجاهد که نحوه ساخت وسیله انفجاری سه راهی  را توضیح می دهد به نمایش گذاشته شد. در هنگام انفجار بدنه سراحی، تبدیل به ترکش می شود.

در ادامه نماینده دادستان با قرائت ادامه کیفرخواست پرونده، گفت:  عذرا علوی طالقانی متهم ردیف ۳۴ پرونده است.  نامبرده در سال ۱۳۵۴ با گروهک منافقین آشنا شده و فعالیتش را شروع می‌کند. او  در فروردین ماه ۱۳۶۰، به بدنه تشکیلات، منتقل و سپس از طرف منافقین، کاندیدای مجلس شورای اسلامی می‌شود.

نماینده دادستان گفت: عذرا علوی از مسئولین رده بالای منافقین بوده که بعد از عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، معاونت عملیات شاخه‌ نظامی و مسئولیت عملیات در داخل کشور را عهده‌دار می‌شود.  در سال ۱۳۷۲، بعد از اینکه فهیمه اروانی به عنوان مسئول اول گروهک انتخاب می‌شود، عذرا علوی طالقانی به عنوان جانشین رئیس شاخه‌ی نظامی منصوب می‌شود. هرچند که در مقطعی نیز مشارالیها، معاون آموزش تشکیلات بوده است.  مسئولیت‌های پیشین عذرا علوی، عمدتاً مرتبط با مسائل امنیتی گروهک بوده است.  در حال حاضر این فرد فوت کرده است.

نماینده دادستان ادامه داد: جمیله ابریشمچی متهم ردیف ۳۵ پرونده است و  او خواهرِ مهدی ابریشمچی بوده و به واسطه فعالیت برادرش، قبل از انقلاب سمپات گروهک منافقین می‌شود. متعاقباً مشارالیها بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، به همکاری خود با منافقین ادامه داده و در سال ۱۳۶۱ به همراه فرزندانش (مریم و علی اکبرزادگان) به منظور پیوستن به تشکیلات، از کشور متواری می‌گردد. او  پس از استقرار در پاریس نیز ضمن عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، به همکاری با بخش خارجی این گروهک تروریستی می‌پردازد.

نمابنده دادستان گفت: او در حال حاضر در پاریس مستقر بوده و به کشور آلبانی نیز تردد دارد. سوابق عضویت دیگر اعضای خانواده متهم جمیله ابریشمچی در گروهک منافقین عبارت است از محمد اکبرزادگان (همسرِ متهم فوق الذکر) که  از اعضای منافقین بوده که در سال ۱۳۶۷، در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان شرکت داشته و کشته می‌شود.  علی اکبرزادگان (فرزند متهم) نیز  از اعضای نفاق مستقر در آلبانی بوده که در بخش اطلاعات و حفاظت از مسعود و مریم رجوی فعالیت دارد. مریم اکبرزادگان (فرزند متهم) هم از اعضای نفاق مستقر در آلبانی بوده که سابقه عضویت در ستاد تبلیغات گروهک، شرکت در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان به عنوان معاون لشکر ۳۲ و مسئول مراکز ۶ و ۲۱ منافقین را داشته و مدتی نیز به عنوان مسئول پرسنلی مقرهای منافقین بوده است.

وی افزود: متهم ردیف ۳۶ پرونده  محمود قجر عضدانلو است و او برادر مریم رجوی و همسر شهرزاد صدر حاج سید جوادی (مسئول دفتر مریم رجوی) است. محمود قجر عضدانلو در سال ۱۳۵۲، به گروهک منافقین می‌پیوندد و با پیروزی انقلاب اسلامی، همکاری خود را با تشکیلات ادامه داده و نهایتاً در سال ۱۳۶۰، از کشور متواری می‌شود.

وی افزود: او در حال حاضر از عناصر کادر مرکزی نفاق و عضو شورای تروریستی به اصطلاح ملی مقاومت است. محمود قجر عضدانلو در مشارکت و همکاری تنگاتنگ با مژگان پارسایی، یکی دیگر از عوامل اصلی و کلیدی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ امیر سپهبد علی صیاد شیرازی (به نام‌های کمال الدین حیدری چمنی با نام مستعار جلال موسوی و رضا نادری با نام مستعار عطاءاله) و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب می‌شود. او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۶۸/۶-۲۰۰۲ است.

در ادامه جلسه وزیری نماینده دادستان خطاب به  دادگاه گفت: به هر نحو که صلاح می دانید جلسه غیرعلنی تشکیل دهید و اظهارات افراد جداشده از گروهک منافقین  و صحبت‌های آنان را در خصوص ترور شهید صیاد شیرازی را استماع کنید زیرا این افراد بیم این را دارند که مورد تهدید گروهک تروریستی قرار گیرند.

رئیس دادگاه نیز از منشی دادگاه خواست که این درخواست‌ شفاهی نماینده دادستان را ثبت کند تا در زمان مقتضی جلسه‌ای با حضور این افراد و وکلای متهمان تشکیل شود.

در این لحظه از دادگاه دختر شهید حاج محمد مقدم  که پدرش به دست منافقین به شهادت رسیده است، گفت: پدرم شغلش آزاد بود و مغازه آجیل فروشی داشت و فقط به دلیل نصب عکس‌های امام (ره) و چند تن از سربازان نظام، پدرم را به قتل تهدید می‌کردند.

وی گفت: بعد از پدرم سال‌ها ما را به قتل تهدید می‌کردند. واقعا کسی نمی‌تواند ترس ما را درک کند. نیمه شب درب منزل ما به صدا در می‌آمد و نامه‌ای پر از تهدید را داخل خانه می‌انداختند. هیچکس نمی‌تواند استرس یک دختر بچه کوچک را در راه مدرسه درک کند. هر چند قدمی که برمی‌داشتم از ترس برمی‌گشتم و پشت سرم را نگاه می‌کردم.

وی گفت: حتی بعد از شهادت پدرم هر روز ما را تهدید می‌کردند و در تماس تلفنی با منزل ما می‌گفتند خانه را به آتش می‌کشیم و یا حتی مغازه را مجدد آتش می‌زنیم. بچه‌ها را در راه مدرسه می‌دزدیم.

قاضی دادگاه خطاب به این فرزند شهید گفت که در زمان مقتضی، فرصتی  برای بیان اظهارات و ارائه مستندات آنها فراهم خواهد شد.

در ادامه جلسه دادگاه نماینده دادستان گفت: وقتی شهید صیاد شیرازی را  ترور کردند شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت موضع گیری کرد که عراق در ترور نقشی نداشته و عملیات هایی که انجام می شود توسط فرماندهی مجاهدین خلق انجام می شود. سوال این است که شورای ملی مقاومت چرا باید این موضع گیری را انجام دهد؟ به محض اینکه ایران موضع گیری کرد و نقش رژیم عراق و استخباراتش را رو کرد،  سریعا  این  موضع گیری را کردند.

وی افزود: یکی از اعضای جداشده منافقین گفته که در آذر سال ۷۷ مسعود رجوی در قرارگاه بدیع‌زادگان فیلمی از شهید صیاد پخش کرده و گفته که باید حساب این فرد را برسیم و این خواست صاحبخانه ( عراق) است. رجوی مسئولیت این ترور را به مژگان پارسایی سپرد و  بعد از ترور شهید صیاد در قرارگاه اشرف جشنی به پا شده و مژگان پارسایی به تیم ترور هدیه داد. رجوی پس از ترور شهید صیاد شیرازی گزارش کار تیم‌های راهگشا در ستاد داخله را به طاهر حبوش مسئول سرویس اطلاعات عراق داد.

نماینده دادستان در ادامه قرائت کیفرخواست گفت: متهم ردیف ۳۷  این پرونده، بدری پورطباخ است. او پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تحت تأثیر افکار برادرش، جذب تشکیلات شده و در اواخر سال ۱۳۵۸، همکاری خود با منافقین را در شهرستان اصفهان شروع می‌کند. او در سال ۱۳۶۱،  بعد از ازدواج تشکیلاتی با یکی از اعضای گروهک به نام مهدی قربان‌پور مقدم، به همراه او از کشور متواری و در کردستان عراق مستقر می‌شود.

وی افزود: بدری پورطباخ یکی از اعضای مرکزی تشکیلات منافقین و عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت بوده که بیشتر اوقات خود را در اروپا و آمریکا بوده و مدت زیادی نیز مسئول مقر گروهک در هلند بوده و از سال ۱۳۷۸ نیز در ستاد داخله‌ی منافقین، مشغول به فعالیت است. فعالیت‌ها و مسئولیت‌های مختلف او  در تشکیلات منافقین عبارت است از  عضو بخش محلات در سال ۱۳۵۸، عضویت در بخش پذیرش کردستان عراق در سال ۱۳۶۲، عضو هیات اجرایی در سال ۱۳۶۵ در برهه‌ی عراق، شرکت در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان در سال ۱۳۶۷، مسئول تشکیلات منافقین در آلمان و سپس در آمریکا در سال ۱۳۶۸، عضو هیأت اجرایی و مسئول به اصطلاح سیاسی گروهک در اروپا بین سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۱،مسئول مقر باقرزاده و عضو شورای رهبری در سال ۱۳۷۲، مسئول تشکیلات منافقین در کشور هلند بین سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸،  معاون ستاد داخله و از نفرات توجیه‌کننده‌ی تیم‌های تروریستی اعزامی به داخل کشور در سال ۱۳۷۸، عضویت در ستاد مالی (تامین مالی تروریسم) گروهک در سال ۱۳۸۴ و مسئول راه‌اندازی شبکه‌ی زنان در حوزه‌ی اروپا و تأمین مالی مراسم‌ها در فرانسه. او در حال حاضر در بخش به اصطلاح سیاسی ستاد فعال بوده و مسئول نشست‌های ایدئولوژیک نیروهای جدیدالورود به آلبانی است.

نماینده دادستان ادامه داد: در خلال دادگاه اسناد متعددی از اقدامات شورای تروریستی موسوم به مقاومت ارائه خواهد شد و باید درباره این شورا گفت آنها مدعی اقدامات سیاسی بودند در حالی که در همه موضع‌گیری‌های خود به مشی مسلحانه و اقدامات خشونت‌آمیز اعتقاد و مبادرت داشتند.

در این لحظه از دادگاه با دستور قاضی دهقانی، مستندات تصویری از مشی مسلحانه شورای تروریستی موسوم به مقاومت نشان داده شد.

نماینده دادستان ادامه داد: شورای تروریستی موسوم به مقاومت مدعی مستقل بودن هستند در حالی که اعضای این شورا اغلب از اعضای گروهک تروریستی منافقین در شاخه نظامی هستند و ادعای استقلال طنز تاریخی است زیرا تصمیمات آنها توسط مسعود رجوی گرفته میشد و همه اعضای این شورا جیره‌گیر گروهک منافقین هستند. همچنین تامین مالی این شورا هم توسط گروهک تروریستی منافقین انجام می‌شده است و حتی آمریکا هم این شورا را زیر شاخه گروهک تروریستی منافقین و جبهه رزمی اعلام می‌کند.

نماینده دادستان اضافه کرد: در سند FBI در آمریکا سال ۲۰۰۴ اعلام شده است که این گروهک با هر نام و عنوان پوششی از جمله مجاهدین خلق، جمعیت مجاهدین خلق ایران، شورای ملی مقاومت، ارتش ملی آزادی‌بخش و هر عنوان دیگر به هر روی تروریستی است زیرا زیرشاخه گروهک تروریستی منافقین محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: در گزارش سند FBI در آمریکا سال ۲۰۰۴ اعلام شده است که حدود ۸۵ درصد از اعضای شورای موسوم به ملی مقاومت از اعضای گروهک تروریستی منافقین و پنج تا ۱۵ درصد باقیمانده هم اعضای مشتاق به اقدامات گروهک‌ منافقین است و اشاره این گزارش به تامین مالی شورای موسوم به مقاومت از طریق گروهک تروریستی منافقین است.  همچنین براساس این گزارش، اعضای گروهک تروریستی منافقین هم  برای ارتباط با اعضای کنگره برای حمایت از شورای موسوم به ملی مقاومت درصدد لابی‌گری بودند.


نماینده دادستان در ادامه قرائت کیفرخواست گفت: محمد جواد قدیری مدرسی متهم ردیف ۳۸  پرونده است. او  همسر زهره عطریانفر و یک عنصر نفوذی در کمیته‌ انقلاب اسلامی بوده است. محمد جواد قدیری، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، با منافقین آشنا و جذب گروهک می‌شود. او در سال ۱۳۶۰ در واحد اطلاعات منافقین فعالیت داشته و پس از آن، در خرداد ماه همان سال، به بخش تدارکات حفاظت، منتقل می‌شود.

وی افزود: از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از معاون شاخه‌ی نظامی گروهک تروریستی منافقین، مقطعی به عنوان مسئول به اصطلاح توپخانه‌ی شاخه‌ی نظامی تشکیلات، هادی تیم‌های عملیاتی و تروریستی منافقین در کشور و مسئول شاخه‌ی نظامی و صنایع مقر اشرف در سال ۱۳۸۴.  مشارالیه در حال حاضر در آلبانی بوده و در بخش‌های به اصطلاح آموزشی، سیاسی و عربی فعالیت دارد. او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۹۰/۶-۲۰۰۲ است

نماینده دادستان در ادامه مجددا با اشاره به  گزارش  FBI سال ۲۰۰۴ گفت: منافقین در شبکه حامی با سرقت از بانک‌ها، تأسیس شرکت‌های مالی پر بازده توسط هواداران و نیز قاچاق کالا در حاشیه خلیج فارس را انجام دادند. کلاهبرداری از شهروندان اروپایی و آمریکایی و حتی تکدی‌گری یکی‌دیگر از روش های جذب مالی این گروهک است. شایع‌ترین شیوه تامین مالی منافقین تاسیس انجمن‌های خیریه به ویژه خیریه‌های مربوط به کودکان است. پول‌های جمع‌آوری شده توسط منافقین در یک عملیات پول‌شویی در کشورهایی چون آلمان، بلژیک، سوئد، اردن، امارات، ترکیه و... به دست منافقین می‌رسد. پول‌های جمع‌آوری شده توسط منافقین صرف خرید اسلحه، دوربین دید در شب و جی‌پی‌اس می‌شود. همچنین هزینه دعوت از افرادی چون پمپئو و جان بولتون نیز این‌گونه جمع‌آوری می‌شود. در بحث تبلیغات و نیز جمع‌آوری اتوبوسی برخی پناهندگان خارجی در تجمعات تروریستی این گروهک نیز از همین منابع مالی استفاده می‌شود.

نماینده دادستان افزود:  تحقیقات مشترک میان پلیس لس‌آنجلس و پاریس نشان می‌دهد که دوربین‌های دید در شب فراوانی از سوی گروهک در این شهرها انجام شده  است. این پول‌ها توسط انجمن خیریه کودکان جمع‌آوری شده است. در بخش دیگری از این گزارش به اقدامات جعلی این گروهک پرده برداشته شده و آمده است که مجاهدین اعضا و هواداران خود را پزشک معرفی کرده و به اسم کودکان گرسنه مالی پول جمع‌آوری کرده و به ترکیه منتقل شود. این پول‌ها از ترکیه به عراق رفته و صرف عملیات‌های تروریستی چون خمپاره‌زنی در ایران می‌شود!

وی افزود:  فرهاد الفت متهم ردیف ۳۹ پرونده است  که همه از او، تحت عنوان منوچهر یاد می‌کنند و از مسئولین رده بالا و کادرهای قدیمی منافقین است. او  در سال ۱۳۶۸، معاون مسئول شاخ نظامی در محور یک بوده که بعد از آن، مسئول محور و سپس رییس ستاد محور می‌شود. او  بین سال‌های ۱۳۷۳-۱۳۷۴، وارد ستاد مرکزی شده و بعداً به ستاد پرسنلی و مدتی نیز به سیستم به اصطلاح حقوقی نفاق، منتقل می‌شود. مشارالیه در سال‌های ۱۳۷۷ به بعد، مسئول کل زندان‌های نفاق در مقر اشرف و مربی آموزش‌های تشکیلاتی و ایدئولوژی گروهک شده و در حال حاضر نیز در آلبانی و در قسمت عربیِ بخش به اصطلاح سیاسی تشکیلات، فعالیت می‌کند.

نماینده دادستان افزود: برخی از اعضای خانواده او  نیز دارای سابقه عضویت در گروهک تروریستی منافقین هستند. به عنوان مثال فرزاد الفت، پزشک و از افراد قابل اعتماد مسعود رجوی بوده است. ضمناً در جریان پرونده ترور و خمپاره‌اندازی منافقین در صفاشهر استان فارس که رأی آن در سال ۱۳۸۹ صادر شده، نام فرهاد الفت نیز در ردیف محکومین قرار دارد.

نماینده دادستان ادامه داد: متهم ردیف ۴۰ رویا احمدی موسوی فرزند سید محمد نام دارد. او پس از چند مرحله شرکت در کنکور، در سال ۱۳۶۴، به بهانه‌ی تحصیل، به صورت قانونی، از کشور خارج شده و به آلمان می‌رود و در آنجا با یکی از منافقین به نام موسی فیض مرزوقی (با نام مستعار جلال) ازدواج تشکیلاتی می‌کند. در ادامه او  در سال ۱۳۶۷، در عملیات تروریستی- نظامیِ فروغ جاویدان شرکت نموده و پس از شکست مفتحضانه نیروهای نفاق، متواری شده و خود را به کرمانشاه می‌رساند. از آنجا او  ضمن تماس با یکی از اعضای خانواده خود در تهران، درخواست کمک کرده و نهایتاً با کمک برخی از بستگان خود، مخفیانه به تهران می‌آید.

وی افزود:  مشارالیها مدت ۲۰ روز را در تهران، در منزلی مخفی شده و در نهایت به صورت غیرقانونی از کشور متواری و دوباره به تشکیلات می‌پیوندد.  خبر این اقدام او در میان اعضای گروهک می‌پیچد، تا آنجا که مسعود رجوی در جایی می‌گوید «تنها کسی که توانست پس از عملیات فروغ، به تهران برود و بازگردد خواهر مجاهد ما، رویا بوده است» که این مسئله، سبب شهرت دو چندان او در میان اعضا می‌شود.  رویا احمدی در دوره‌های مختلف، مسئولیت‌هایی در مقر اشرف و کلن آلمان، داشته است. به عنوان مثال، در سال ۱۳۷۷ مسئول مالی- اجتماعی منافقین در عراق بوده و مدتی را نیز به عنوان معاون زهرا رجبی در آلمان، خدمت می‌نماید. در حال حاضر نیز، او  از اعضای شورای رهبری و از مسئولین دفتر نفاق در آلمان به شمار می‌رود. همچنین همسر او  به نام موسی فیض مرزوقی فرزند جعفر نیز بعد از خروج از کشور، به عراق اعزام و در شاخه‌ی نظامی نفاق به عنوان افسر عملیاتی، در مقر اشرف سازماندهی و سپس مسئول مرکز می‌شود. خواهرزاده‌ی او  به نام آتوسا عقیلی فرزند سهراب نیز مسئول تشکیلات منافقین در آلمان است. رویا احمدی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۱۲۴/۱-۲۰۰۹ است.

وی افزود: متهم ردیف ۴۱ پرونده  بهزاد نصیری نام دارد. او  که در سال ۱۳۶۰ به استخدام وزارت ارشاد در آمده بود، برای گمراهی نیروهای انقلاب، در پوشش مترجم برای دفتر خبرگزاری فرانسه در تهران، در عمل به فعالیت و همکاری با گروهک تروریستی منافقین می‌پردازد که به سرعت ماهیت فعالیت‌های اصلی او  افشاء و در سال ۱۳۶۱ دستگیر و به ۸ سال حبس، محکوم می‌شود، اما در ادامه در سال ۱۳۶۴، در مدت مرخصی از زندان، متواری شده و به صورت غیرقانونی به خارج از کشور عزیمت می‌کند.  همسر او  (به نام مریم خرمشاهی) نیز در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان، کشته می‌شود.

نماینده دادستان افزود: همچنین او مسئول مرکز ۱۳ شاخه نظامی منافقین در عراق بوده و در طراحی عملیات‌های خمپاره‌زنی به نام راه‌گشایی، شرکت فعال داشته است. در ضمن او سابقه‌ی عضویت در کمیسیون به اصطلاح روابط خارجی را نیز دارد. از جمله اقدامات این کمیسیون، سازماندهی تظاهرات ساختگی در کشورهای غربی، حمله به سفارتخانه‌های رسمی جمهوری اسلامی ایران و همچنین جذب نیرو است.  بهزاد نظیری، از افراد فعال در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان نیز بوده و در حال حاضر نیز عضو کمیسیون خارجی شورای تروریستی موسوم ملی مقاومت است. بهزاد نظیری در عملیات‌های تروریستی به اصطلاح راه گشایی که منجر به شهید و مصدوم شدن جمع زیادی از مردم و همچنین وارد آمدن خسارات مالی فراوان به اموال خصوصی و عمومی شده، نیز نقش طراح و هادی تیم تروریستی داشته است. ضمناً او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز شماره A-۴۷۴/۶-۲۰۰۲ است.

نماینده دادستان ادامه داد: متهم ردیف ۴۲  فرشته یگانه فرزند امان الله نام دارد. او در اوایل انقلاب اسلامی جذب گروهک منافقین شده و از مسئولین تشکیلات اهواز می‌گردد. متعاقباً او  ضمن ازدواج تشکیلاتی با فردی به نام علیرضا پناهی‌ور، در اقدامات مسلحانه نفاق، شرکت کرده و با ورود گروهک به فاز نظامی، از ایران خارج می‌شود.


وی افزود: از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است از عضویت در شورای مرکزی منافقین، مسئول ستاد داخله برای هدایت و اعزام تیم‌های تروریستی به داخل کشور مانند خمپاره‌زنی به شهرک نور در تاریخ ۲۳/ ۱۲ /۱۳۷۸، شرکت مستقیم در عملیات‌های تروریستی- نظامی از خاک عراق علیه ایران با عنوان مسئول شاخه‌ی نظامی، مسئول کمیسیون به اصطلاح آموزش منافقین و مسئول امداد و جنگ سیاسی. مشارالیها در حال حاضر نیز مسئول بخش جنگ سیاسی و امداد گروهک منافقین، است و او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۴۴۸/۶-۲۰۰۲ است.

در ادامه نماینده دادستان گفت: اعضای مجاهدین خلق در دانمارک به ماشین دیپلمات ایرانی حمله کردند و  در ماه آوریل سال ۱۹۹۵ میلادی مجاهدین خلق در ضرب و شتم افراد موافق دولت ایران دست داشته که اعضای آن‌ها متهم شده و در دادگاه حضور نیافته و حکم بازداشت برای عده کثیری از اعضای مجاهدین خلق صادر شد.

وی افزود: در ماه ژوئن ۱۹۹۸ اعضای مجاهدین خلق به وزارت امور خارجه آمریکا و اداره امنیت دیپلماتیک مامورین خاص و به وزیر وقت امور خارجه ایران یعنی کمال خرازی در نیویورک حمله بردند که چهار نفر از اعضای مجاهدین خلق بازداشت شدند اما آن‌ها متعاقبا در دادگاه فدرال حضور نیافته که احکام توقیف برای آن‌ها صادر شده است.

وی گفت: در این گزارش در شبکه حامی به صورت واحدهای سازمان یافته‌ای توسط کادر رهبری مجاهدین خلق به سوی آمریکا و خارج از این کشور از عراق و فرانسه فرستاده می‌شود. این شبکه مسئول تبلیغات، تظاهرات، تامین منابع مالی، نظارت و مرعوب ساختن طرفداران و کارگزاران دولت ایران بوده است. با توجه به سوابق گروهک تروریستی در گزارش آف بی‌ای آمده است که سازمان مجاهدین خلق، سازمان تروریستی بیگانه قلمداد شده اند که این عنوان به دلیل سابقه طولانی خشونت گروهک مجاهدین خلق و فعالیت‌های تروریستی آن‌ها در کشورهای غربی در گذشته شامل گروگانگیری و حمله به هیئت و مقر دیپلماتیک و مقامات ایرانی بوده است.

در این هنگام قاضی دادگاه گفت: در مورد سند آنچه که در جلسه دادگاه بیان شد باید بگویم که با توجه به اینکه دلایل در دادگاه باید رسیدگی شود و  وکلا دفاعیات خود را بیان کنند و آن سند بر دلیل بودن باقی بماند و بعد از آن دادگاه در کمال بی طرفی در  حدود نکات قانونی دستور انتشارات را می دهد؛ لذا حسب تذکر به نماینده دادستان از این به بعد به جای واژه قوه قضاییه از دادگاه یا ریاست دادگاه استفاده شود.

وی در پایان گفت: جلسه بعدی دادگاه ساعت ۹ صبح سه شنبه هفته آینده (۲۶ دی) در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود تا قرائت کیفرخواست با سرعت پیش برود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1402101913378
  • خبرنگار : 71429