مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان:

بساط خام فروشی استان اردبیل باید برچیده شود

مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: یکی از راهکارها و رویکردهای مدیریتی صنایع تبدیلی و غذایی جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده می باشد.

به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، علیرضا خواجوی در حاشیه بازدید از مجتمع های صنایع غذایی با اعلام این خبر افزود: تعداد دو واحد از واحدهای تولید صنایع غذایی در زمینه فرآوری سیب زمینی در استان در حال فعالیت هستند.

این مقام مسئول اضافه کرد: سالانه در این استان ۸۵۰ هزار تن  سیب زمینی تولید می شود که به دلایل مختلف از جمله نبود سردخانه های مجهز و کافی اکثرا" در انبارهای سنتی نگهداری می شوند که همین امر نیز موجبات ضایعات انباری این محصول را فراهم می ساخت، اما با راه اندازی این دو واحد ضمن جلوگیری از هدر رفت این محصول ارزشمند زمینه های ایجاد اشتغال برای تعداد ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و برای تعداد ۳۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم شده است.

خواجوی اظهار کرد: یکی از راهکارها و رویکردهای مدیریتی صنایع تبدیلی و غذایی جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده می باشد و در همین راستا از سرمایه گذارانی که مایل به سرمایه گذاری در این بخش باشند با جدیت حمایت خواهد شد.

مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی خاطرنشان کرد: لازمه دستیابی به امنیت غذایی جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و همچنین گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی در تمامی محصولات استراتژیک و مهم بخصوص سیب زمینی می باشد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۸ دی ۱۴۰۲ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402101813157
  • خبرنگار :