عباس کتابی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برنامه هفتم توسعه در بخش اهداف کمی تصریح دارد که در پایان برنامه ۲۰ دانشگاه کشور رتبه بین المللی زیر ۵۰۰ را کسب کنند که دانشگاه کاشان توانست زودتر از موعد مقرر به این افتخار برسد.
وی افزود: پیگیریهای حقوقی در دوسال گذشته به نتیجه رسید و برای ۳۳ هکتار از زمینهای دانشگاه کاشان واقع در شهر قمصر که تحت عنوان پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان فعالیت میکند بعد از حدود 30 سال تثبیت مالکیت شد و سند تک برگی آن صادر شد.
رئیس دانشگاه کاشان، تصریح کرد: سند به نام دولت جمهوری اسلامی و بهره برداری دانشگاه کاشان است که به عنوان پایگاه علم و فناوری برای منطقه قمصر ماندگار خواهد شد و برنامههای توسعهای، آموزشی و فناوری و نوآوری در این پژوهشکده با قوت بیشتری پیگیری و انجام خواهد شد.
کسب رتبه عالی پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان
کتابی گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان که در سال ۱۴۰۱ مستقل شد، تنها پارک دانشگاهی استان اصفهان و ششمین پارک دانشگاههای جامع کشور است که با فعالیت شرکتهای فعال و پویا، دستاوردهای خوبی را برای منطقه کاشان و کشور داشته و صرفه جویی ارزی بسیار زیادی دارند.
رئیس دانشگاه کاشان، افزود: در پارک علم و فناوری کاشان بیش از ۳۰ شرکت مستقر هستند که در آخرین گزارش وزارت علوم به لحاظ عملکرد مدیریتی و فعالیتهای شرکتهای مستقر در پارک، با تولید ۱۳۰ محصول توانست رتبه عالی و امتیاز ۱۶۲ را کسب کرده است.
وی اظهار کرد: دانشگاه کاشان در نظام رتبه بندی آی اس سی (isc) نیز به لحاظ فناوری و نوآوری رتبه ۱۰ را در بین دانشگاه های جامع کشور کسب کرده که نسبت به رتبه قبلی رشد بسیار خوبی داشته است.
رئیس دانشگاه کاشان، تصریح کرد: ایران در حوزه تولید علم رتبه ۱۵ دنیا و در حوزه فناوری و نوآوری رتبه ۵۴ را دارد که علاوه بر تولید علم، باید فناوری و نوآوری را توسعه دهد که فعالیتهای پارک علم و فناوری میتواند به تحقق این امر کمک کند.
کتابی گفت: نیکوکاران پشتیبان دانشگاه کاشان ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه کردند که علاوه بر مشارکت در پروژه های عمرانی و فنی، بخشی از آن برای بورسیه دانشجویان برتر صرف شد تا بتوانند با فراغت بیشتر به تحصیل ادامه دهند که این مشارکت قابل تقدیر است.
انتهای پیام