به گزارش ایسنا، این نشست روز چهارشنبه، ۲۰ دی از ساعت ۱۸ با حضور محسن میرمهدی - آهنگساز و دکتری علوم ادیان و فلسفه دین از دانشگاه برلین -، حسن عشایری - عصبشناس و روانشناس عصبی و استاد دانشگاه علومپزشکی ایران - و محمد مظفرپور - مترجم کتاب - در فرهنگسرای اندیشه به نشانی خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان شهید منفرد نیاکی برگزار میشود.
نویسنده درباره ساختار کتاب که از سوی انتشارات امیرکبیر منتشر شده، آورده است: «این کتاب برای کسانی مناسب است که گرچه مشتاق دانستن درباره هوش مصنوعی هستند، اما از خود میپرسند، چرا این پدیده همواره سالها از ما فاصله دارد! اگر فکر میکنید که پیشرفت هوش مصنوعی به سمت ابرهوش اجتنابناپذیر است و نگرانید که وقتی این امر محقق شد چه باید کرد، این کتاب را بخوانید. اگرچه نمیتوانم اثبات کنم که اربابان هوش مصنوعی هیچگاه ظاهر نخواهند شد، اما قادرم دلیلی پیش روی شما بگذارم که چشمانداز وقوع این سناریو را به صورتی جدی تضعیف کند.»
نویسنده در پیشنهاد خود مینویسد: «اکثر شما باید این کتاب را مطالعه کنید؛ اگر راجع به انبوه جاروجنجالهای شکلگرفته درباره هوش مصنوعی در جامعه کنجکاو و در عین حال سردرگم شدهاید، من ریشههای شکلگیری افسانه هوش مصنوعی و آنچه را درباره چشماندازهای دستیابی واقعی به هوش مصنوعی در سطح انسانی است توضیح داده و خواهم گفت چرا باید بیش از این، قدردان تنها هوش واقعی که میشناسیم، یعنی هوش خودمان باشیم. موفقیت در دستاوردهای محدود، ما را یک قدم هم به هوش عمومی نزدیک نمیکند. سیستمها برای هوش عمومی نیاز به استنباطهایی دارند که از طریق آنها بتوانند برای مثال، روزنامه بخوانند یا مکالمهای پایه برقرار کنند. این استنباطها را نمیتوان با دانش کنونی ما در حوزه هوش مصنوعی برنامهنویسی کرد، آموخت یا مهندسی کرد.»
انتهای پیام