دستیار استاندار سمنان تشریح کرد:

نخبه‌ای که در بین چرخ‌دنده‌های روزمرگی حاصل از نگاه مادی‌گرایانه متوقف نشد

دستیار استاندار سمنان در امر مردمی‌سازی از زنده یاد کاظمی آشتیانی موسس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی به عنوان دانشمند، نخبه و استاد دانشگاهی نام برد که در بین چرخ دنده‌های روزمرگی حاصل از نگاه مادی‌گرایانه متوقف نشد و گفت: بی شک کاظمی آشتیانی، پرچم‌دار مردمی سازی علم و فناوری در کشور است.

مسعود هراتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون، آنچه سبب شده است این نهال نوپای امام(ره) در تلاطم ایام و حوادث سالم و مستحکم بماند، نقش آفرینی و حضور مردم در اداره و حفظ این حرکت نو در جهان معاصر بود.

وی ادامه داد: در مسیر نقش آفرینی مردم در طول سال‌های منتهی به انقلاب و همچنین سال‌های بعداز انقلاب  شاهد الگوهای موفق و صحنه‌های بدیعی از میان داری جریان های مردمی برای حل مسائل انقلاب اسلامی بوده‌ایم، الگوهایی مثل نهضت سواد آموزی، جهادسازندگی، ‌کمیته انقلاب و... که وجه مشترک همه این ها، شناخت مسئله و حضور مردم به عنوان حل کننده مسائل و قرار گرفتن حاکمیت به عنوان تسهیلگر اقدامات مردمی بوده است.

دستیار استاندار سمنان در امر مردمی‌سازی اضافه کرد: اما در این بین، بعضی اقدامات مردمی با محوریت افراد جهادی و نه گروه‌ها و جریان‌ها؛ منجر به حل مسائل کشور شده است‌. اقداماتی که حقیقتا با نگاه به حل مسئله و با تکیه بر ظرفیت های مردمی و جهادی شروع شد و سبب پیشرفت در اهداف انقلاب اسلامی و حل مسائل جامعه گردید که به تعبیری مردمی سازی در حل آن مسئله محقق شد که جهادگر علمی، زنده یاد سعید کاظمی آشتیانی از قلل رفیع مردمی سازی علم و فناوری در تارک انقلاب اسلامی است.

وی از زنده‌یاد کاظمی آشتیانی به عنوان استاد دانشگاهی نام برد که بدون متوقف شدن در بین چرخ دنده‌های روزمرگی حاصل از نگاه مادی‌گرایانه به زندگی، با یک نگاه تکلیف گرایانه و با اتکا به علم و معرف حاصل از شاگردی در مکتب امام خمینی و رهبر معظم انقلاب، تلاش کرد با مدیریت جهادی پا در عرصه حل یکی از مسائل دوران خود بگذارد.

هراتی با تمجید از همت بلند کاظمی آشتیانی روش این دانشمند انقلابی را در حل مسائل کشور موفق و یگانه ارزیابی و خاطرنشان کرد: کاظمی آشتیانی در این مسیر، نه تنها متوقف به حمایت ها و عدم حمایت های دستگاه های اجرایی نشد، بلکه با فهم درست از مبانی مردمی انقلاب اسلامی و رجوع مستقیم به دیگر  اساتید انقلابی، خیرین و... توانست فضای مردمی سازی فناوری را در دهه دوم انقلاب اسلامی آغاز کند و این در شرایطی بود که سیاست مداران آن زمان سعی در هرچه بروکراتیک تر کردن اداره جامعه داشند.
دستیار استاندار سمنان در امر مردمی‌سازی ادامه داد: ایشان در چنین شرایطی، توانست با احیا الگو جهادی دفاع مقدس این‌بار در عرصه علم و فناوری ، دریچه‌های جدیدی از ظرفیت مردم در اداره کشور را به رخ مسئولین بگشاید و فضای ورود را برای مردم و خصوصا اهالی علم باز کند.

وی اظهارامیدواری کرد: جریان علمی کشور و اساتید جهادی در سطوح و رشته های مختلف که ادامه دهنده راه و تفکر شهید آشتیانی هستند بتوانند بیش از پیش در  مردمی سازی حوزه علم و فناوری نقش آفرین باشند و دستگاه‌های حاکمیتی هم از تصدی گری پرهیز کنند و در جایگاه تسهیلگری خود قرار بگیرند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۸ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402101812700
  • خبرنگار : 50233