حجتالاسلام والمسلمین تجریشی تاکید بر ظرفیت مستعد زیستبوم فناوری و نوآوری استان قم اظهار داشت: شمار زیادی از استارتاپهای فعال و نوپای استان قم در تولید محتوا در فضای بینالمللی فعالیت دارند که نشان دهنده قابلیت بالای این استان در حوزههای موضوعی فضای مجازی اعم از سکوها و یا تولید محتوا است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل وی افزود: یکی دیگر از ظرفیتهای خوب استان ایده راهاندازی پردیس ICT است که با توجه به قرابت به تهران و زیرساختهایی که برای آن در نظر گرفته شده است میتواند بستر بسیار خوبی برای استقرار و حمایت از استارتاپهای فعال و شرکتهای مطرح دانشبنیان این حوزه در کشور باشد.
تجریشی همچنین از آمادگی مرکز ملی فضای مجازی به منظور رایزنی با نهادهای ملی و استانی با هدف جذب حمایت برای توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری حوزه فضای مجازی استان قم خبر داد و گفت: در این راستا تشکیل شورای عالی فضای مجازی استان قم به ریاست استاندار محترم یکی از اقدامات مهمی است که به سرعت در دستور کار این مرکز قرار خواهد گرفت.
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: افزایش کمی و کیفی استارتاپهای تولید محتوا در عرصه بینالملل یکی از دغدغههای اصلی ما است که باید برای تحقق آن چاره اندیشی و هدفگذاری دوبارهای انجام شود.
تلاش برای تکمیل زنجیره ارزش راهبردی، محور تعاملات زیستبوم فناوری و نوآوری در استان است
رییس پارک علم و فناوری استان قم نیز در ابتدای این جلسه اظهار کرد: پیرو تاکید مقام معظم رهبری بر مباحث علوم انسانی و اسلامی در دو دهه گذشته، متون و محتوای قابل توجهی در مراکز حوزوی و مجامع آکادمیک کشور تولید شده است که به دلیل عدم استفاده از ظرفیتهای فناوری و نوآوری مغفول ماندهاند.
وی افزود: به همین دلیل، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تشکیل دبیرخانه ملی فناوریها و نوآوریهای علوم انسانی و اسلامی که مسئولیت آن به پارک علم و فناوری استان قم واگذار شده است تلاش دارد تا به سمت توسعه مسأله محور و کاربردیسازی فناوریهای این حوزه حرکت کند.
رهسپار فرد همچنین با اشاره به اینکه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی اساس تعاملات زیستبوم فناوری و نوآوری استان را شکل میدهد گفت: افزایش تولید و خدمات دانشبنیان، ایجاد بستر انتقال فناوری و ایجاد بستر توسعه فناوری با ارزش افزوده بالا در طراحی سکوها و یا تولیدات محتوایی از عناصر تشکیل دهنده این سیاست به حساب میآیند.
رییس پارک علم و فناوری قم همچنین با اشاره به تخصیص اراضی ۴۲ هکتاری شهرک ICT به پردیس فناوری اطلاعات و ارتباطات استان تصریح کرد: استقرار شرکتهای فناور و دانشبنیان در این پردیس که در مجاورت اراضی پارک علم و فناوری واقع شده است میتواند در تکمیل زنجیره ارزش راهبردی زیستبوم فناوری و نوآوری فضای مجازی کشور نیز نقش قابل ملاحظهای داشته باشد، کند.
رهسپار فرد در پایان خاطر نشان کرد: ارائه طرح مدون برای حضور در عرصه بینالمللی در بهرهمندی شرکتهای فناور و دانشبنیان استان از حمایتها و مزایای قانونی مانند منابع تسهیلات تبصره ۱۸ و آییننامههای داخلی پارک تعیین کننده است و ما برای تقویت ورود فعال شرکتها به این حوزه مشوقها و بستههای حمایتی متنوعی را در نظر گرفتهایم.
در پایان این جلسه، حجتالاسلام والمسلمین تجریشی در بازدید از شرکتهای ایتا و باسلام در جریان آخرین دستاوردها و اقدامات این دو شرکت مطرح مستقر در پارک علم و فناوری استان قم قرار گرفت.
انتهای پیام