وجیهه محمدی فلاح در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۵۰ نفر در شیرخوارگاه و خانههای کودک و نوجوان تحت پوشش بهزیستی نگهداری میشوند، اظهار کرد: معمولا سالانه بین ۱۰ الی ۱۵ نفر از آنها پس از خروج از خانههای نگهداری، زندگی مستقل خود را آغاز میکنند.
وی با بیان اینکه بهزیستی برای مستقل شدن این افراد حمایتهای لازم را صورت میدهد، گفت: پرداخت کمک هزینه ترخیص، تهیه وسایل زندگی توسط خیرین، مشاوره، کمک هزینه ازدواج، کمک با یافتن شغل ،حرفه آموزی و... تا پنجسال پس از ترخیص بخشی از اقدامات بهزیستی در این خصوص است.
این مسئول با تاکید بر اینکه نگاه بهزیستی بر توانمند سازی این افراد قبل از ورود به جامعه است، افزود: برای توانمندسازی این فرزندان اقداماتی از قبیل حرفه آموزی از سن ۱۵ سالگی آغاز شده و تا زمان خروج ادامه دارد.
وی ابراز کرد: آموزش مهارتهای مالی، سواد مالی، مهارتهای زندگی، اشتغال پاره وقت جهت کاریابی و...صورت میگیرد.
محمدی فلاح در بخش دیگری از صحبتهای خود به تعداد واگذاری فرزند به خانواده های متقاضی در سال جاری اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال تا کنون ۵۸ فرزند نیز به خانوادههای متقاضی واگذار شده است.
مدیرکل بهزیستی البرز توضیح داد: بیشترین متقاضیان به دنبال پذیرش فرزند دختر و در کل نوزاد یک روز تا دو سال هستند.
وی در پاسخ به دلیل طولانی بودن مدت انتظار فرزندپذیری گفت: تعداد بالای متقاضیان فرزندخواندگی در هر شهرستان و از طرفی کم بودن فرزندان دارای شرایط لازم برای سرپرستی توسط خانوادههای جایگزین، موجب طولانی شدن مدت انتظار فرایند فرزندپذیری شده که این امر نیازمند صبوری خانوادههای متقاضی سرپرستی کودک است.
مدیرکل بهزیستی البرز اضافه کرد: در البرز یک شیرخوارگاه و ۲۱ خانه نگهداری از کودکان و نوجوانان تحت نظارت بهزیستی وجود دارد که در این مراکز ۳۵۰ کودک بی سرپرست و بدسرپرست از یک روز تا ۱۸ سال نگهداری میشود.
انتهای پیام