بابک مومنی امروز در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: قیمت مرغ، وضعیت تولید، جوجهریزی و موجودی برنج در انبارها و کارخانههای شالیکوبی شهرستانها در قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی استان مورد ارزیابی قرار میگیرد.
مومنی یادآور شد: میزان موجودی برنج در انبارها و کارخانجات شالیکوبی از سوی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها با ارائه آمار دقیق به قرارگاه امنیت غذایی جهاد کشاورزی مازندران باید اعلام شود تا در جلسه هیئت دولت از سوی وزیر جهاد کشاورزی مورد بررسی قرار گیرد.
سرپرست جهادکشاورزی مازندران افزود: براساس مصوبه کمیته اقدام و امنیت غذایی مقرر شد ۵۰ درصد مرغ تولیدی استان از طریق اتحادیه مرغداران به کشتارگاههای استان معرفی تا پس از کشتار مرغ آماده به طبخ به میدان بهمن و فروشگاههای سطح استان با قیمت مصوب توزیع شود.
قابل ذکر است، مازندران از نظر تولید گوشت مرغ و جوجه یکروزه مقام اول را در کشور به خود اختصاص داده است.
در حال حاضر ۱۷ کشتارگاه صنعتی فعال در استان وجود دارد که در یک شیفت کاری ۳۴۰ هزار قطعه کشتار را در روز انجام میدهند.
میانگین تولید روزانه گوشت مرغ در استان ۴۹۰ تن و میانگین تولید جوجه یکروزه ۲۴ میلیون قطعه در ماه است.
کشور در خصوص تولید مرغ در رتبه ۷ قرار دارد که مازندران با تولید ۱۸۳ هزار تن گوشت مرغ و ۲۸۵ میلیون قطعه جوجه یکروزه در سال از نظر کیفی و کمی جایگاه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام