محسن خیرمند، در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تصمیمات غیر کارشناسی، همواره نارضایتی ها را به بار می آورد که مصداق بارز آن را در بحث جانمایی و مدیریت روزبازارهای شهری اراک شاهد هستیم به طوری که هیچکدام از این روزبازارها حداقل استانداردهای لازم بهداشتی را ندارند.
وی ادامه داد: انجام اقدام جامع در خصوص ساماندهی این روز بازارها امری به شدت ضروری است و تمامی متولیان باید ضمن یک هم افزایی مطلوب در جهت بهبود شرایط اقدام کنند.
این مقام قضایی گفت: فعالیت روزبازارها باید ضمن استقرار در یک محل مناسب، مطابق یک قاعده منظم و ساعات کاری مشخص باشد و این رویه ای که اکنون وجود دارد و در ساعات انتهایی شب پاکبانان شهرداری، با کوهی از زباله ها مواجه هستند، باید برچیده شود و فروشندگان حاضر در این محل نیز باید به حفظ نظم و بهداشت روز بازار کمک کنند.
وی افزود: امری که خلا آن در شهر اراک به طرزی وافر، مشهود است کمبود بازارچه های محلی عرضه مایحتاج ضروری مردم است که احداث مستمر و سریع آن در تمامی محلات، نیازی مبرم است تا هم باعث کنترل قیمت ها شود و هم متعاقب آن سبب دسترسی آسان تر مردم به خدمات شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی در پایان گفت: وضعیت جمعه بازار شهرک الغدیر از تمامی روزبازارهای اراک، اسفبارتر است و با توجه به نزدیکی به منطقه مسکونی و انسداد معبر اصلی در جریان برپایی آن، گزارشات متعددی از نارضایتی ساکنین محلات مجاور واصل شده است که دستگاه قضایی به عنوان حامی حقوق مردم در جهت حفظ حقوق ساکنان این محلات ، اقدام خواهد کرد.
وی تاکید کرد: اگرچه فلسفه تشکیل روزبازارها، سهولت دسترسی به مردم به تامین نیازهای ضروری شان با قیمتی مناسب است، لکن آنچه که در روزبازار های شهر اراک شاهد هستیم، نابسامانی آزاردهنده ای است که به صورت مشکلات مختلف اعم از اجتماعی، ترافیکی و زیست محیطی نمود پیدا کرده است و می طلبد شهرداری اراک به عنوان متولی اصلی موضوع ، نسبت به حل مشکلات اقدام کند.
انتهای پیام