به گزارش ایسنا، سید مجتبی ابطحی در یادواره شهدای خبرنگار غزه که ۱۶ دی به همت بسیج رسانه استان قزوین در سالن اجتماعات کتابخانه امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، اظهار کرد: ما در حال حاضر شاهد تحول عظیمی در جهان هستیم که سهم ایران اسلامی، جهان اسلام و محور مقاومت در آن حائز اهمیت است.
وی با اشاره به پایان جنگ جهانی دوم و مدیریت جهان توسط دولتهای پیروز، گفت: در سال ۱۹۴۵ لنین، روزولت و چرچیل در سعدآباد جمع شدند تا آینده دنیا را تعریف کنند و در آن روز ما جزو املاک آنها بودیم و خود هیچ نقشی در خصوص آینده نداشتیم، امروز هم جهان به همان مقطع تصمیم گیری برای آینده رسیده و حالا ما مکلفیم سهم دین و مردم و جبهه عدالتطلبی را به دست بیاوریم.
این مسئول بیان کرد: داستان غزه و عملیات طوفانالاقصی یک پرش استراتژیک و پیشران عظیم غیرقابل باور برای جهانی است که ما در آستانه آن قرار داریم. در سال ۱۹۱۶ وزرای انگلیس و فرانسه برای تغییر جغرافیای منطقه و در آستانه فروپاشی دولت عثمانی و پایان ابرقدرتی انگلیس با هم دیدار و برای منطقه تعیین تکلیف کردند. در سال ۱۹۱۷ وزیر امور خارجه انگلستان در دیدار با یهودیان به آنها قول داد که برای آنها موطنی ایجاد کند و ۳۱ سال بعد یعنی در سال ١٩۴٨ در فلسطین اشغالی به این قول عمل شد.
وی توضیح داد: در خصوص شکلگیری ملتها این روند وجود دارد که ملتها تاریخ، فرهنگ و ژئوپلیتیک مشترک دارند و دولت مستقر برای آنملتها برای حفظ خود ارتش و نیروی امنیتی ایجاد میکند اما در مورد اسرائیل برعکس یک عده جنایتکار آمدند در فلسطین مستقر شدند و از ١٩١٧ تعدی به اراضی فلسطینی و خاک و مردم آنجا آغاز شد و اینها با هم ارتش درست کردند و ارتش دولت درست کرد و بعد یهودیها را از نقاط مختلف جهان برای زیستن به این نقطه کوچاند.
تبعیض پایه تشکیل رژیم اشغالگر قدس است
دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین با بیان این موضوع که تبعیض یک موضوع ریشهای در یهودیت است و آنها بسته به اینکه یهودی از کدام نقطه کره زمین باشد بین خودشان هم تفاوت ایجاد میکنند، عنوان کرد: از سال ١٩۴٨ که این رژیم درست شده تا ٢٠٢٣ همه دولتهای آن سکولار یهود بودند و این حاکمان حال حاضر به دین به عنوان ایدئولوژی نگاه میکنند و به دنبال آرمانهای تورات و تلمود هستند.
وی با بیان این موضوع که مسلمان برای مقابله با این دولت تازه تأسیس آموزههای قرآنی داشتند، گفت: جهان اسلام که حدود یک میلیارد نفر بودند به پاخاستند که سرزمین فلسطین را آزاد کنند اما ملتهای مسلمان عرب زبان در یک رویکرد پان عربیک موضوع را به یک مسئله عربی تقلیل دادند و اعلام کردند که ملتهای عرب میتوانند آزادی بخش فلسطین باشند و با همین نگاه جنگ ۸ روزه در ١٩۶٧ رقم خورد.
دستیار ویژه وزیر کشور در امور فلسطین ادامه داد: نتیجه آن جنگ این بود که در پایان آن اسرائیل موفق شده بود بخشی از صحرای سینا، بلندیهای جولان، کرانه باختری و نوار غزه را اشغال کند، در این هنگام انگلیس وارد میدان شد و اسرائیل را ارتشی شکست ناپذیر معرفی کرد که دارای دین برحق است، در این جنگ تلفات اسرائیل نسبت به اعراب یک به ١۵ هزار بود.
وی گفت: ۶ سال بعد در ماه رمضان دنیای عرب عملیات دیگری را آغاز کرد که سه روز به طول انجامید اما با حضور فرماندهانی که همان ایدئولوژی پان عربیک را داشتند، با وجود پیشرویهای سربازهای مسلمان و با خیانتهای سران کشورهای عربی که به سربازان میگفتند بدون سؤال کردن عقبنشینی کنید این عملیات هم به شکست انجامید و پس از کوچاندن فلسطینیها به نقاط مختلف از جمله اردن، دول عربی با یک نقشه آمریکایی به عادیسازی روابط با اسرائیل مشغول شدند و حتی به ماجرای حضور جمال عبدالناصر و قرار داد کمپ دیوید هم منجر شد.
ابطحی تصریح کرد: در مسئله فلسطین که حالا آن را به یک مسئله درون فلسطینی تقلیل داده بودند گروههای مختلفی تشکیل شد که هر کدام مدافع یک قدرت منطقهای یا جهانی بودند چراکه اثرگذاری در این منطقه به قدری مهم است که ابرقدرتها برای نشان دادن تسلط خود باید در آن نقش داشته باشند.
ایران اسلامی امیدها در موضوع فلسطین را زنده کرد
وی عنوان کرد: موضوع آرمان فلسطین از نگاه جهان اسلام و جهان عرب یک آرمان محقق نشدنی بود و داستان فلسطین به اتمام رسیده بود اما امام خمینی (ره) پس از انقلاب اقداماتی هجومی علیه اسرائیل انجام داد، اول اینکه در مقابل ارتباط اعراب با اسرائیل و صلح با آنها نظریه سازش با اسرائیل را رد کردند و ایران اولین کشوری بود که سفارت فلسطین در آن راهاندازی و سفارت اسرائیل در آن بسته شد و با این اقدامات برای اولین بار یک امید در این موضوع درست شد.
این کارشناس مسائل فلسطین مطرح کرد: در سال ۱۹۷۹ که همه قضیه فلسطین را تمام شده میدانستند سربازان امام بار دیگر این موضوع را به موضوع اول مسلمانان بدل کردن و استکبار هم برای مقابله با آن با استفاده از صدام مقابل پیشروی ایرانیها در این موضوع ایستاد اما با شکست خوردن این نقشه بار دیگر اسرائیلیها که تصور میکردند موضوع برای ایران در آزادسازی قدس فقط بهره بردن از رزمندگان فلسطینی کوچانده شده به جنوب لبنان است به جنوب لبنان حمله کردند تا رزمندگان فلسطینی را از آنجا خارج کنند و آنها را با کشتی دول عربی به تونس و الجزیره منتقل کنند و نمونه وحشیگری اسرائیل در این جنگ قتل عام۵۰۰۰ زن و کودک در شتیلا است.
ابطحی توضیح داد: در این دوره هنوز کسی توجهی به حزب الله نداشت اما مقاومت اسلامی در آنجا شکل گرفت و در عرض ۱۸ سال از ۱۹۸۲ تا سال ۲۰۰۰ موفق شد اشغالگران اسرائیلی را از لبنان تا نقطه صفر مرزی عقب برانند و چیزی که در این دوره مورد توجه قرار گرفت این بود که این گروه دولتی در اختیار نداشتند و دشمنان داخلی و یا دیدگاههای مختلفی هم علیه آنها وجود داشت اما تفاوت آنها این بود که اسلام مبنای همه حرکتهایشان بود و موضوع دیگر اینکه از منظر امام خمینی (ره) به اسلام نگاه میکردند.
وی عنوان کرد: پس از این دوران انتفاضه در فلسطین شکل گرفت و در چند مرحله در مقابل اسرائیلیها ایستاد و پس از آن بود که رژیم اشغالگر قدس تصمیم گرفت غزه را به دولت خودگردان بسپارد تا با این روش و محدود کردن آنها و محاصره، اهالی غزه را مجبور به کوچ اجباری و یا تسلیم کند که یک تصمیم خوشخیالانه بود.
دستیار ویژه وزیر کشور در امور فلسطین با اشاره به جنگ ۳۳ روزه، جنگ ۲۲ روزه و جنگ ۱۱ روزه گفت: اسرائیلیها در خصوص ایران یک جناح اضعف و یک جناح اقوا در خارج از مرزها در نظر میگیرند که اضعف غزه و اقوا لبنان است و برای شکستن قدرت ایران این جنگها را به راه انداختند و هر بار شکستهای سنگینی را متحمل شدند.
سرباز یهودی هرگز نمیتواند با نیروی مقاومت مقابله کند
وی بیان کرد: در سال ۲۰۱۴ و با گذشت ۴ سال پس از آخرین جنگ با انجام آموزشهای متعدد و پیشرفتهای چشمگیر نظامی و راه اندازی رزمایشهای متعدد بار دیگر اسرائیل به نوار غزه حمله کرد و جنگ ۵۱ روزه در غزه شکل گرفت که تا مواضعی که امروز هم هنوز به برخی از آنها دست پیدا نکردهاند پیش رفتند اما باز هم شکست خوردند و در نهایت استکبار به این نتیجه رسید که سرباز یهودی هرگز نمیتواند با نیروی مقاومت مقابله کند بنابراین به فکر راهاندازی داعش که از جنس اسلام بود افتادند، به این معنا که مسلمانی که با اندیشه جهاد و شهادت آشناست و با جهل تندروی دارد را مقابل مقاومت قرار دهند که در این زمینه هم با یاری خداوند و سردار سلیمانی ناموفق بودند.
ابطحی گفت: آمریکا با خیال این فاصله و جدایی بین ایران و سران حماس به دلیل شیعه و سنی بودن وجود دارد، به قطر و ترکیه دستور داد از سران حماس در بالاترین درجات حمایت کنند و پذیرای آنها باشند، در ادامه با دستور رهبر انقلاب به کرانه باختری مبنی بر مسلح شدن، از آنجا که این مناطق تحت پوشش جهاد اسلامی بود این باور که حماس و غزه از ایران فاصله گرفته است در آمریکا و اسرائیل قویتر شد.
وی ادامه داد: در همین دوران دشمن ناامید شد چون مسلح شدن کرانه باختری و درگیریهای آن و اتفاقاتی نظیر تونلهای غزه رخ داد و سپس در تابستان امسال ابتدا سران مقاومت اسلامی سپس سران حماس و پس از آن هر دوی اینها با رهبر انقلاب دیدار کردند که یمنیها هم در این دیدار ها حضور داشتند، پس از آن هم شاهد عملیات طوفانالاقصی بودیم.
دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین با اشاره به تأثیرگذاری مکتب شهید سلیمانی در محور مقاومت، عنوان کرد: همه تغییرات در دنیا هزینههایی دارد و برخی حوادث که در کشور رخ میدهد نیز از همین مجرا رخ میدهد، لذا ما را در رسیدن به هدف بزرگمان دلسرد نمیشویم چرا که میبینیم دشمن در میدان هیچگونه پیروزی به دست نیاورده است.
وی با بیان این موضوع که تا امروز ۱۰۷ خبرنگار در جبهه مقاومت شهید شدهاند، گفت: ما در دنیای رسانه موفق نبودهایم اما امروز اولین بار است که رسانه مقاومت بر جریان رسانهای جهان پیروز شده است و نتیجه آن موج عدالت خواهی است که در غرب شاهدیم و همه شنبههای منتهی به طوفان الاقصی در تمامی ایالتهای آمریکایی، برلین، لندن و پایتختهای کشورهای غربی به طور مداوم شاهد موجهای عدالت خواهی و راهپیماییهای اعتراضی نسبت به نسلکشی اسرائیلیها هستیم که دستاورد رسانهای این موضوع است.
ابطحی خاطرنشان کرد: ملت ما قطعاً پیروز و دارای عزت است و این تحولات میتواند در روند ظهور هم اثرگذار باشد و جوان ما باید به این پیروزیها افتخار کنند، اگر دشمن میخواهد این اتفاق نیفتد و با قدرت رسانه از آن جلوگیری میکند ما باید با جهاد تبیین به روشنگری بپردازیم.
انتهای پیام