رئیس ایستگاه شماره ۹ آتش‌نشانی مشهد خبر داد

انفجار یک واحد مسکونی در خیابان سیدی مشهد/ دو نفر مصدوم شدند

رئیس ایستگاه شماره ۹ آتش‌نشانی مشهد گفت: امروز انفجار یک واحد مسکونی در خیابان سیدی در سال ۷:۴۰ دقیقه صبح به ایستگاه شماره ۹ آتش‌نشانی مشهد اعلام شد که همکاران ما بلافاصله به محل اعزام شدند.

سرآتشیار محمدرضا زهانی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص انفجار منزل مسکونی در خیابان سیدی مشهد اظهار کرد: امروز ۱۶ دی ماه، انفجار یک واحد مسکونی در خیابان سیدی در سال ۷:۴۰ دقیقه صبح به ایستگاه شماره ۹ آتش‌نشانی مشهد اعلام شد که همکاران ما بلافاصله به محل اعزام شدند.

وی افزود: این حادثه منجر به حریق و محبوسی افراد داخل ساختمان شد. حادثه در اتاق‌خواب طبقه دوم یک ساختمان ۳ طبقه اتفاق افتاد و منجر به سوختگی زن و شوهر شد که سوختگی خانم شدید است.

رئیس ایستگاه شماره ۹ آتش‌نشانی مشهد بیان کرد: دیوارهای دور تا دور اتاق خواب تخریب شده، با توجه به شدت انفجار شیشه‌های منازل اطراف نیز شکسته، همچنین آوار حاصل از انفجار به خودروها خسارت وارد کرده و یکی از پنجره‌های خانه در حیاط مهد کودک افتاده است. علت حادثه در دست بررسی است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402101611434
  • خبرنگار : 50107