هدفگذاری ارتقای گمرک منطقه ویژه اقتصادی کاوه/لزوم حذف بروکراسی های زائد

مدیر عامل شهرصنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه گفت: تبدیل گمرک شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه به اداره کل گمرک هدفگذاری شده و در دست اقدام است.

مجتبی افرند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مجموعه شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه تصمیم گرفته است تا با استفاده از صنایع مستقر در این منطقه از طریق افزایش حجمی و ریالی، جهش در میزان ترنور مالی ایجاد کند تا با تحقق آن بتوان گمرک این منطقه به اداره کل گمرکات منطقه ویژه اقتصادی کاوه ارتقاء یابد.

وی با تاکید بر بهره گیری از مزایای مجموعه‌های دانش بنیان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: فعالیت بزرگترین شهر صنعتی کشور که دارای مزیت منطقه ویژه اقتصادی است در ادامه راه به گونه‌ای ریل گذاری شده است که بتوان فضای مشترکی بین منطقه ویژه اقتصادی، پارک‌های علم و فناوری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد کرد تا صنایع مستقر در آن به ویژه صنایع هایتک بهره لازم را ببرند.

افرند با اشاره به تولید هدفمند و دانش بنیان در منطقه ویژه اقتصادی کاوه تصریح کرد: صنایع هایتک می‌توانند به طور مشترک از مزایای منطقه ویژه اقتصادی و پارک‌های علم و فناوری استفاده کنند.

وی خواستار حذف بروکراسی اداری زائد در حوزه تولید شد و گفت: متاسفانه عملکرد نه چندان مناسب سامانه‌های مرتبط به حوزه تولید مشکلاتی را برای سرمایه گذاران بوجود آورده است. قوانین متغیر گمرکی در مناطق ویژه اقتصادی، تامین ارز و مبادلات ارزی از دیگر مشکلاتی است که مانع بزرگی پیش روی تولید ایجاد کرده است.

افرند بیان کرد: ایجاد زیرساخت‌های مناسب در شهر صنعتی کاوه انگیزه سرمایه گذاران را برای سرمایه گذاری در بزرگترین شهر صنعتی کشور و در مجاورت پایتخت با مزایای متعددی که دارد چندبرابر کرده است.

وی به کیفیت بالای انبارهای منطقه ویژه اقتصادی کاوه اشاره کرد و گفت: تعرفه‌های گواهی تولید و تعرفه‌های خدماتی شامل انبارداری و ... در منطقه ویژه اقتصادی کاوه با اهداف حمایتی دریافت می شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402101610850
  • خبرنگار : 50212