دکتر غلامرضا اکبریزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بیشتر رشتههای دانشکده مهندسی در مقایسه با دیگر رشتهها سالانه با استقبال خوبی مواجه میشوند اما میان رشتههای موجود، بیشتر اقبال به سمت و سوی رشتههای نوظهور از جمله هوش مصنوعی و الکترونیک دیجیتال و سیستمهای دیجیتال است؛ این رشتهها برای دانشجو جذابیت و بازار کار بهتری نیز دارند.
وی ادامه داد: اشتغال و بازار کار از مهمترین عوامل تعیینکننده در استقبال از رشتهها است. همچنین جذابیت رشته برای داوطلب مهم است تا در صورتی که در صنایع مشغول به کار نشود، خود بتواند کارآفرینی کند. البته این ویژگی مشترک در بیشتر رشتههای مهندسی به صورت بالقوه وجود دارد.
رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: رشته مهندسی شیمی به تازگی از سوی دانشجویان بسیار مورد توجه قرار گرفته است زیرا صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در این حوزه چالش دارند و استفاده از دانش فارغالتحصیلان برای آنها کمککننده است. رشتههای مکانیک و مواد و متالورژی نیز با توجه به ارتباط با صنایع خودرو میتواند مورد استقابل قرار بگیرند.
وی با اشاره به عوامل موثر در انتخاب برخی رشتههای مهندسی گفت: عوامل جهانی نیز مهم و تعیین کنندهاند؛ امروزه هوش مصنوعی و به کارگیری آن در خودروهای خودران، بسیار مورد استقبال قرار گرفته است و رشتههایی از جمله الکترونیک کاربرد زیادی در این بخش دارند.
اکبریزاده با اشاره به رشتههای جدید دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: رشته جدید نانو مواد در حال راهاندازی است و منتظر اخذ مجوز آن از سوی وزارت علوم هستیم. همچنین رشته الکترونیک سیستمهای دیجیتال راهاندازی شده است و امیدواریم از مهرماه سال آینده در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو بپذیرد.
انتهای پیام