به گزارش ایسنا، روزنامه همشهری در تیتر اول شماره امروز خود نوشت: این دومین بار در چند ماه گذشته است که تروریستهای داعش در نقش منجی برای صهیونیستها ظاهر میشوند. نزدیک به سه ماه پیش نیز، پس از آغاز عملیات طوفانالاقصی گروههای مقاومت و همهگیرشدن موج حمایتهای جهانی از فلسطین، تکفیریهای داعش که مدتها بود هیچ تحرک جدی نداشتند بهجای حمایت از مردم فلسطین، فعالیتهای تروریستی خود را آغاز کردند، اما نه در حمایت از فلسطینیها؛ آنها در عوض از چند محور به نیروهای ارتش سوریه در استان حمص حمله کردند!
حمایتهای دوجانبه «داعشیها و صهیونیستها»
داعش پیش از عملیات طوفان الاقصی، در سکوتی طولانی قرار داشت اما اکنون در ۲ بعد در حال پشتیبانی از ماهیت جنگی رژیم صهیونیستی است:
بعد تبلیغی: جهان روی ماهیت تروریستی داعش اتفاق نظر دارد. بر همین اساس، پروژه داعش نمایی از حماس در رسانههای غربی در دستور کار قرار گرفت. نمونه مصداقی این پروژه، خبر کذب سربریدن ۴۰ کودک توسط حماس بود که از سوی رهبران غربی نظیر رئیس جمهور آمریکا تکرار میشد. «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که «حماس همان داعش است و همان طور که داعش نابود شد، حماس هم نابود خواهد شد». همزمان با این موج تبلیغی، روز ۲۴ مهرماه عملیاتی تروریستی در قلب اروپا رخ داد. داعش مسئولیت این عملیات را برعهده گرفت. در بیانیه داعش آمده که یکی از سربازان به اصطلاح خلافت، آتش بر اتباع کشورهای صلیبی (مسیحی) گشود و ۲ تن را کشت و ۲ نفر دیگر را زخمی کرد. داعش، پازل تروریستنمایی از حماس و جهاد اسلامی را پر کرد ولی این پروژه به دلیل شدت توحش ارتش اسرائیل در غزه ناکام مانده است.
بعد میدانی: پس از نسل کشی غزه، محور مقاومت علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی دست به عملیات گسترده زد. در تقسیم کاریای که انجام شد، ضلع عراقی محور مقاومت سراغ ارتش آمریکا در عراق و سوریه رفت. انصارالله یمن بر جنوبیترین نقاط فلسطین اشغالی و قطع تجارت دریایی رژیم صهیونیستی متمرکز شده است. حزب الله لبنان نیز از فردای عملیات طوفان الاقصی، در حال هلاکت قوای نظامی و کوبیدن تاسیسات نظامی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی است. عملیات داعش، در واقع تلاشی ناکام در ایجاد انحراف از عملیات محور مقاومت است.
توجیه داعش در عدم مبارزه با رژیم صهیونیستی
نکته اینجاست که داعش برای توجیه کشتار مسلمانان و عدم جنگ با رژیم صهیونیستی مدعی است به رسم حکمرانی خلیفه اول اهل سنت اقتدا میکند، بدین مضمون که ابتدا باید با دشمن نزدیک (داخل امت اسلامی) جنگید. سپس به جنگ دشمن دور (دشمنان بیرونی امت اسلامی) رفت. داعش این اقدام را تا جایی پیش برد که شاخه داعش در صحرای سینا (منطقه هم مرز با نوار غزه و فلسطین اشغالی) سال ۲۰۱۸ علیه حماس اعلام جنگ و این گروه را کافر خطاب کرد. اکنون نیز در عمق اروپا و داخل بلاد اسلامی عملیات تروریستی انجام میدهد ولی در مقابل رژیم صهیونیستی سکوت پیشه کرده است. این رویکرد نیز البته مورد التفات صهیونیستها قرار گرفت. نتانیاهو در سال ۱۳۹۲ برای عیادت از تروریستهای مجروح شده در تحولات سوریه، به بیمارستانی در بلندیهای جولان رفت. یک رسانه اسرائیلی هم فاش کرد بیش از ۷۰۰ نفر از این افراد مسلح در بیمارستانهای اسرائیلی مداوا شدند و سپس برای ادامه فعالیتهای خشونتآمیز خود به سوریه رفتند؛ در حالی که همچنان دهها نفر دیگر از این افراد مسلح در بیمارستانهای اسرائیلی تحت مداوا قرار داشتند.
افشاگری جنجالی اسنودن درباره داعش
شمار زیادی از سیاستمداران آمریکایی از راند پاول، سناتور جمهوریخواه و مایکل فلین، رئیس سابق آژانس اطلاعات دفاعی پنتاگون گرفته تا ایکل اشپرینگمن، دیپلمات سابق آمریکایی و حتی دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا به نقش ایالاتمتحده در شکلگیری داعش برای حفظ منافع منطقهای خود بهویژه در جنگ سوریه اذعان کردهاند. شاید یکی از جنجالیترین افشاگریها را در این زمینه ادوارد اسنودن، کارمند سابق سازمان سیا داشت که اعلام کرد سازمانهای اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و اسرائیل طی عملیاتی با نام «لانه زنبور» گروه داعش را تشکیل دادند. بهگفته اسنودن، هدف این عملیات تشکیل گروهی با شعارهای اسلامی است که تندروها را از سراسر جهان جذب کند و براساس اندیشههای تکفیری، سلاح خود را بهسوی کشورهای مخالف موجودیت اسرائیل نشانه بگیرد. این در حالی است که دونالد ترامپ نیز در مناظره انتخاباتی با هیلاری کلینتون، داعش را رسماً مخلوق کاخ سفید برشمرد.
انتهای پیام