به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری کشور که در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد، ضمن تبریک روز میلاد مسعود سیدةالنساء و محور اهل بیت حضرت فاطمه زهرا(س) و میلاد امام راحل، شهادت حاج قاسم سلیمانی، سردار دلها را تسلیت گفت.
وی با بیان اینکه علم و فناوری دارای تفاوت هستند، تصریح کرد: علم شناخت را حاصل و مجهولات را برطرف میکند، ولی فناوری نیازها را برطرف میکند. علم علیرغم آنکه واسطه فناوری محسوب میشود، ولی هدف علم و فناوری متفاوت است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه فناوری کنش و واکنش را نیز تسهیل میکند، اظهار کرد: اگر فردی نیازی را که تعریف میکند، در راستای اهداف غیرانسانی باشد، فناوری به او فرصت دستیابی به اهداف غیرانسانی را با سرعت بیشتر فراهم میکند و به او قدرت رفتارهای غیر فطری بیشتری میدهد و این امر بسیار خطرناک است.
وی خطاب به رؤسای پارکهای علم و فناوری اظهار کرد: شما مدیران بخشی هستید که در کشور ما بر اساس مبنای فطرت قصد دارد حرکت کند. مخاطبان شما نسل جوان هستند که باید آنها را به سمت نیازهای واقعی بشر هدایت کرد و بر اساس آن ظرفیتها آنها را هدایت و به مسائل جامعه معطوف کرد تا از دل این دانشها، فناوریهایی ایجاد شود که نیازهای واقعی کشور را جبران کند.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به نقش جریان علمی و فناوری کشور خاطرنشان کرد: در بحث فناوری تهدید نیز وجود دارد، ولی در آن فرصتهای فراوانی است؛ چرا که بزرگترین فرصتها از دل تهدیدها بیرون آمده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما به عنوان مجموعه مدیریت جریان فناوری کشور باید استعدادها و ظرفیتهای جوانان را به سمتی هدایت کنیم که نیازها و مسائل واقعی کشور را مرتفع کنند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری آن است که نظام مسائل ما به حوزه تحقیقات گره نخورده است، لذا باید این مساله مهم را بیش از گذشته محقق کنیم و فضاهای فناوری باید معطوف به نیازهای واقعی کشور شوند.
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: دانش به تحقیقات، تحقیقات به فناوری و در نهایت تولید ثروت منجر میشود؛ لذا پایاننامهها و مقالهها اگر به نیازهای کشور و فناوری گره بخورد، برای کشور مؤثر و پیش برنده خواهد بود.
انتهای پیام